Ieșitul în club te poate face să uiți de grijile și stresul cotidian, dar urmările unei nopți lungi se pot face resimțite după ce te vei trezi. Mai jos, vei găsi o listă cu 3 sfaturi care te vor ajuta să-ți revii după o noapte lungă în oraș. Chiar dacă în timpul petrecut în club poate fi greu să ai un control asupra ceea ce consumi, nu uita că totul trebuie făcut cu moderație, astfel încât să nu ai parte de evenimente neplăcute în urma ieșirii în oraș. 

Iată cele 3 sfaturi care te vor ajuta să-ți revii după o noapte de club!

  1. Consumă totul cu moderație 

În cadrul unei ieșiri, consumul anumitor băuturi trebuie făcut cu moderație, iar dacă știi că uneori poți exagera în această privință, poți ruga pe cineva să te oprească atunci când ai întrecut puțin măsura. Nu uita, de asemenea, să nu consumi băuturi alcoolice cu minimum 3 ore înainte de culcare, pentru a te putea trezi cât mai fresh a doua zi. De asemenea, hidratează-te suficient, deoarece apa consumată în timpul unei ieșiri te va ajuta sa-ți revii mult mai rapid a doua zi. 

  1. Alimentează-te bine după ce te trezești 

Dacă ai întrecut puțin măsura în seara precedentă, bea o cantitate însemnată de apă și consumă alimente care sunt ușor de digerat, imediat după ce te trezești, pentru a nu-ți pune și mai tare la încercare organismul deja obosit. Dacă nu ai ce îți trebuie în casă pentru pregătirea unui mic dejun sănătos, aperitivele de la Food Nation vin în sprijinul tău, iar pe site vei găsi o gamă variată de produse pe care le poți comanda și cu alte ocazii. Pe lângă alimentație, odihnește-te și nu încerca să faci activități solicitante, deoarece iți va fi foarte greu și revenirea ta la starea normală va fi foarte dificilă. Mâncărurile ușor de digerat te vor ajuta să-ți revii imediat, dar pe lângă ele, nu uita și de sucurile naturale, care îți vor oferi un plus incredibil de energie și stare de bine.

  1. Relaxează-te cât de mult poți 

O noapte de somn pierdută, nu mai poate fi niciodată recuperată. Pentru o viață sănătoasă, trebuie sa dormi minimum 8 ore pe noapte, dar, dacă ai avut o noapte albă, încercă sa te relaxezi. Cititul unei cărți, urmărirea unui serial sau ieșitul în natură sunt modurile ideale prin care îți poți reveni după o noapte de petrecere și distracție. 

Sfaturile prezentate mai sus vin în sprijinul tău atunci când ai petrecut o noapte în oraș și vrei să-ți revii cât mai rapid și într-un mod armonios. După ce ai ieșit, încearcă să dormi suficient, să mănânci sănătos a doua zi și să te hidratezi pe cât de mult poți. Nu uita că o noapte de club este benefică pentru tine atât timp cât totul este făcut cu măsură. 

Sursa foto: Unsplash.com