Renovarea casei poate părea un proces destul de dificil, mai ales dacă nu ai la îndemână produsele potrivite. Dacă vrei să scapi complet de aceste griji, poți comanda online articole utile pentru renovarea spontană a casei! Traget este locul din care îți poți achiziționa o mulțime de produse cu care să înfrumusețezi orice spațiu. De la decorațiuni speciale și tablouri, până la parchet laminat și lambriuri – toate produsele te așteaptă pentru cumpărături!

Fie că vrei să renovezi în interior sau afară, produsele de pe site sunt foarte eficiente. Ai ocazia de a comanda lac pentru lemn, în cazul în care vrei să protejezi bănci sau mese de acțiunea razelor soarelui, de ploi sau zăpadă – intemeperii – și să le oferi un aspect deosebit. Lacul poate fi transparent sau colorat, în diverse nuanțe care va genera instant un alt aspect locului unde se utilizează. Îl poți folosi pentru lemnul de la terasă, pentru grinzi, garduri, podele, uși și alte construcții din lemn.

Magazinul online Traget dispune de o varietate de articole utile pentru casa ta. Poți alege de aici printre altele tavane și baghete din polistiren, vopsele și produse chimice, produse de termosistem, de etanșare, autocolant decorativ și folie geamuri, instalații sanitare și termice, cât și scule sau alte accesorii. Ai posibilitatea de a înfrumuseța oricând casa ta! Cu puțin efort, să obții maxim de efect, adică un decor interior schimbat radical.

Materiale potrivite pentru pereții casei tale

Pereții sunt deosebit de importanți și mereu sunt primii care capătă o nouă înfățișare. Dacă îți dorești să schimbi ceva, însă nu dorești să te apuci de zugrăvit, montarea unui tapet sau a unui fototapet pare a fi o idee mai bună. De asemenea, ai la dispoziție pe site și o mulțime de tablouri care pot fi montate în orice loc. Tapetul sau fototapet se găsește în culori și modele diverse, fiind potrivit pentru mai multe încăperi.

Fototapetul câștigă teren printre doritori și aspectul său minunat este exact ceea ce ai nevoie pentru înfrumusețarea locului. De la Traget poți comanda fototapet cu peisaje, urban, floral, cu design diferit, cu piatră și lemn, fototapet pentru copii sau pentru uși. În funcție de locul unde dorești să îl montezi poți alege modelele potrivite.

Fie că alegi un tapet sau un fototapet, în ambele cazuri vei putea comanda și adeziv pentru a-l monta cu ușurință. La fiecare produs ai și câteva recomandări pentru ceea ce ar trebui să mai achiziționezi pentru aspectul final.

Diverse produse pentru decorarea încăperilor

Traget nu îți oferă acces doar la articole cu care poți monta diferite lucruri, scule sau instalații sanitare. Pe site mai sunt disponibile și alte produse pentru a decora cu ușurință încăperile, ca soluții optime pentru casă sau birou, pentru spații rezidențiale sau comerciale. Astfel, din gama de produse poți alege decorațiuni interioare, decorațiuni textile, stickere, rolete textile și storuri, produse de artă și hobby.

În funcție de ceea ce vrei să amplasezi pe mobilă, pereți sau în exterior, magazinul online îți pune la dispoziție soluții utile pentru casa ta. Fie că vrei să renovezi, să redecorezi sau să schimbi aspectul într-o cameră, pe site vei găsi exact ceea ce ai nevoie pentru dorințele tale!

Consilierea, parte din experiența din magazinul online Traget

Am depășit vremurile în care aveam frica de a cumpără online, pentru că nu interacționăm cu un consilier care să ne ajute să luăm o decizie bună. Specialiștii de la Traget îi așteaptă pe doritori cu sfaturi utile – ce produs să aleagă sau cum să îl aplice.

Contact: comenzi@traget.ro