Pentru pasionații de gătit, bucătăria reprezintă un colțișor magic, în care își pot pune imaginația la lucru. Și cum pasiunea necesită și câteva investiții, în special când vine vorba de amenajarea unei bucătării, alegerea produselor potrivite devine o problemă lung analizată și dezbătută.

„Ce tip de mobilă ar trebui să folosesc?”, „Oare cuptorul electric este mai bun decât cel pe gaz?”, „Cum aleg cel mai bun frigider?”, „Ce oale și tigăi sunt cele mai bune?” – acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care ni le punem atunci când vine timpul să ne echipăm bucătăria. Și, după cum bine știm, toate acestea necesită o investiție destul de considerabilă, atât financiar, cât și din punct de vedere al grijilor și stresului pe care ni le provoacă. Totuși, mai ales în cazul electrocasnicelor pentru bucătărie, avem o soluție salvatoare – reducerile Black Friday.

Black Friday reprezintă ocazia ideală pentru cei care vor să își echipeze bucătăria. Reducerile mari care sunt aplicate produselor îți vor salva o parte importantă din buget, pe care poți să o aloci către alte lucruri importante pentru tine.

Când este Black Friday România?

În România, evenimentul cu cele mai mari reduceri din timpul anului, Black Friday, are loc în luna noiembrie. Data oficială diferă în funcție de comercianți – unele magazine online decid să înceapă mai devreme și să prelungească reducerile pe durata mai multor săptămâni, în timp ce altele oferă aceste reduceri doar pe parcursul unei singure zile. Totuși, data la care vei găsi cu siguranță cele mai bune reduceri peste tot este 11 noiembrie 2022, ziua în care cei mai mari retaileri de la noi din țară au anunțat că vor  da startul campaniei.

Care sunt cele mai vândute produse pentru bucătărie?

Electrocasnicele au fost și vor fi întotdeauna în topul celor mai vândute produse de Black Friday, și pe bună dreptate. Reducerile la electrocasnice din această perioadă sunt printre cele mai mari și se merită să aștepți evenimentul pentru a-ți echipa bucătăria sau pentru a schimba produsele care nu mai funcționează.

  1. Frigidere

Având un preț destul de ridicat în general, frigiderele se numără printre produsele de bucătărie care au cel mai mult succes în perioada reducerilor de Black Friday. Indiferent de tipul frigiderului pe care îl dorești – cu o ușă, cu două uși, combină frigorifică sau frigider de tip side-by-side, cu siguranță vei găsi modelul potrivit la un preț foarte bun.

  1. Cuptoare cu microunde

Deși cuptoarele cu microunde nu sunt printre cele mai scumpe articole dintr-o bucătărie, acestea au un mare succes în perioada de Black Friday. Probabil și datorită faptului că reducerile din anii trecuți au fost destul de mari, ceea ce convinge destul de ușor.

  1. Expresoare cafea

Cei care iubesc cafeaua știu cât de mult contează modul în care aceasta este preparată. Expresoarele de cafea profesionale reprezintă o investiție destul de mare, iar reducerile de Black Friday ajută la atenuarea acesteia.

Pe lângă cele amintite, la mare căutare în perioada reducerilor Black Friday România sunt și aragazurile, cuptoarele electrice, mașinile de spălat vase, roboții de bucătărie, dar și storcătoarele de fructe. Cu puțină documentare, bucătăria ta va fi gata instant și fără să te ardă prea mult la buzunar.