După cum probabil știi, Betano a înregistrat o evoluție uimitoare în mediul online în ultimii ani și a ajuns în topul cazinourilor online din România. Bineînțeles că acest lucru se datorează satisfacției pe care aceștia o oferă clienților lor și anumitor avantaje cum ar fi bonusurile și promoțiile pe care le dețin.

Primul bonus pe care îl vei primi atunci când îți vei deschide cont la ei este unul consistent. Un mare avantaj al Betano este că îți oferă 50 RON bonus gratuit fără nicio depunere. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont pe site-ul lor și să îți verifici contul. Verificarea se face prin trimiterea cărții de identitate către operatorii Betano. Imediat ce ai contul verificat, vei primi în balanța soldului bonusul de 50 RON. Pe lângă asta, când efectuezi prima depunere, vei primi încă un cod promo Betano de 100% în limita a 500 RON. Pentru a transforma bonusul în bani reali, trebuie să rulezi o dată depozitul, iar apoi întreaga sumă care este formată din depozit+bonus de 12,5 ori în maxim 90 zile de la acordarea acestuia.

Al doilea bonus remarcabil pe care îl vei putea accesa pe platforma Betano este bonusul multiplu. Tot ce trebuie să faci este să pariezi minim 4 meciuri până la 10 meciuri pe un bilet multiplu și vei primi bonusuri de până la 50%. Acest bonus se poate acorda doar la pariurile efectuate pe cele mai populare campionate din fotbal și baschet și doar la anumite opțiuni de pariuri. Pariurile acceptate pe fotbal pentru acest bonus sunt cele standard de tip 1×2, sub/peste, GG/NG, iar la baschet cele pe victorie, handicapuri și sub/peste. Un alt criteriu la care trebuie să fii atent este cota. Bonusul este eligibil doar la cote de minim 1.50 per meci.

Betano se mai remarcă prin bonusurile de +2 la tenis și la fotbal spune 10pariuri. La fotbal, dacă echipa pe care ai pariat că va câștiga meciul are un avans de 2 goluri, atunci biletul tău este deja câștigător. La tenis este același lucru, doar că aici ne referim la un avans de +2 seturi.

Un alt bonus interesant este BetCombo. BetCombo îți oferă posibilitatea de a plasa mai multe pariuri pe același meci în cadrul aceluiași bilet. Acest bonus îţi permite să alegi între 2 și 7 piețe de pariere pe care să le adaugi pe același bilet și să creezi un pariu multiplu.