Pentru ca locuința să se transforme cu adevărat în ceea ce se denumește cu drag „acasă” este foarte important ca întreg spațiul să vă reprezinte. Începând de la suprafață, numărul de camere și compartimentarea acestora, decorațiuni și piese de mobilier, fiecare detaliu contribuie într-o măsură în acest sens.

„Acasă” este ceea ce ne reprezintă și ceea ce ne aduce cu drag la finalul unei zile încărcate. Acesta este motivul principal pentru care din ce în ce mai multe persoane pun foarte mare accent pe design-ul interior. Dorința ca ceea ce dețin să îi reprezinte provine din sentimentul de apartenență pe care oricine dorește să îl aibă față de propria locuință.

Bucătăria, unul dintre spațiile cele mai utilizate de toți membrii familiei, este locul în care aceștia se reunesc. Cum transformăm un astfel de spațiu în locașul central al unei case?

Imobiliare din Cluj oferă bucătăriei justa sa valoare

Conform celor menționate anterior, bucătăria este locul unde membrii familiei petrec extrem de mult timp împreună. Mesele de mic dejun, prânz sau cina sunt cele mai plăcute atunci când toată familia este prezentă, când există socializare, entuziasm și bucurie.

Ceea ce dă valoare cu adevărat bucătăriei într-o locuință este design-ul interior. Mergând mai departe, la nivel spiritual, bucătăria unei locuințe prinde viață atunci când întreaga familie este unită, fericită.

Pentru imobiliarele din Cluj, design-ul interior al bucătăriei este o arta. Astfel, serviciile profesionale de intermediere a tranzacțiilor imobiliare sunt orientate întotdeauna către client și nevoile acestuia.

Sentimentul de satisfacție atunci când faceți o schimbare majoră în viața dumneavoastră, precum este și cazul achiziționării unei noi locuințe, este obligatoriu. Veți ști că urmează să faceți alegerea potrivită atunci când aveți alături o echipă de profesioniști în tranzacții de vânzare, cumpărare, închiriere sau consultanță imobiliară.

Relațiile inter-umane din cadrul unei familii se sudează cel mai profund prin socializare și interacțiune. Întocmai acestea sunt și motivele pentru care din ce în ce mai mulți proprietari sau chiriași pun accentul pe design-ul interior.

Bucătăria locuinței este un instrument perfect pentru a stimula relațiile dintre membrii familiei. Este, de altfel, considerat și un loc sacru, unde se servește masa și unde se realizează diverse activități împreună. Designul bucătăriei trebuie să ofere sentimente de armonie, pace și bună-dispoziție.

Pe lângă amenajarea plăcută din punct de vedere vizual, o bucătărie trebuie să fie și practică. Este foarte important să primiți sfaturi profesioniste atunci când vă expuneți nevoile și pretențiile privind noua locuință. Este, totuși, un pas foarte important de care trebuie să vă bucurați pe o perioadă lungă.

Folosirea inteligentă a spațiului bucătăriei este un prim sfat pe care îl veți primi de la experții în vânzare imobil Cluj Napoca. Pentru bucătăriile mici, spre exemplu, este indicat să vă orientați către un mobilier suspendat care să salveze spațiul.

De asemenea, există și câteva combinații de culori care vor crea iluzia unui spațiu mai mare al bucătăriei. Zugrăvirea tavanului cu alb este un alt sfat de care trebuie să țineți cont dacă discutăm despre o bucătărie de dimensiuni reduse. Putem adăuga, bineînțeles, și încastrarea electrocasnicelor în piesele de mobilier pe cât de mult posibil.

2 sfaturi pe care un expert imobiliar din Cluj îl va oferi în materie de design interior 2022

Amenajarea locuinței este un aspect ce trebuie privit cu responsabilitate. Din ce în ce mai multe persoane au simțit impactul pe care design-ul casei îl are asupra stării lor emoționale. Există o legătură profundă între stilul de decorare și amenajare al locuinței și echilibrul interior.

Există câteva sfaturi pe care un adevărat expert în imobiliarele din Cluj vi le va oferi pentru a identifica această regăsire și conciliere intrinsecă în raport cu mediul în care locuiți:

  • Tehnologia

Inovația tehnologică ne surprinde constant de câțiva ani și, fără niciun dubiu, nu se va opri aici. Există o tendință consacrată de a ține pasul cu tehnologia și de a o implica în viețile noastre. Motivul este cât se poate de simplu – tehnologia într-o locuință ne asigură un confort crescut, contribuie semnificativ la creșterea nivelului de trai și al gradului de satisfacție.

  • Elemente din natură

O locuință mobilată modern are în componența sa elemente deprinse din natură. În fond, natura însăși simbolizează echilibrul, relaxare. În acest sens, preferate sunt nuanțele de verde, precum și materialele organice pentru decor (lemn, argilă sau piatră).