Cu toții ne dorim puțin rasfăț uneori iar mersul la spa sună deja a relaxare. Sedintele de masaj reprezintă o formă de vindecare completă, datorită tehnicilor diverse ce au la bază cunoștințe ancestrale Acesta are capacitatea de a trata atât corpul, cât și mintea într-o manieră inegalabilă oferind o stare de bine și armonie profundă.

Oricând vă simțiți prea tensionați fizic sau psihic merită să apelați  la această formă de relaxare pentru a vă reda bunăstarea. Acest tratament profund și exact combină o varietate de tehnici de terapie pentru a obține rezultatele dorite. Masajul balinez provine din insula Bali și are influențe în diferite culturi asiatice. Pentru un plus de fect se folosesc uleiuri esențiale cu parfum de arometerapie care ajută degetele să curgă frumos pe piele și să aplice presiune pe zonele specifice.

Ritmul și intensitatea masajului se adaptează nevoilor și cerințelor pacienților Acestea pot varia de la ușor și relaxant până la profund și revigorant. Indiferent de tehnicile aplicate masajul nu presupune durere, așadar chiar și mișcările cele mai profunde nu trebuie să fie dureroase, ci doar vindecătoare.

Care sunt beneficiile mesajului balinez ?

O sesiune de masaj balinez oferă o serie largă de beneficii atât fizice, cât și emoționale printre care se numără relaxarea profundă. Cu ajutorul uleiurilor esențiale și a tehnicilor profunde veți fi cuprinsi de o stare generală de bine. Masajul îmbunătățește circulația sangvină astfel că sângele circulă cu o mai mare ușurință în corp irigând în mod corespunzător toate organele si țestuturilor.

În plus, ajută la eliminarea toxinelor și alinarea durerilor fiind foarte eficient în tratarea durerilor musculare și articulare, dar și a durerilor cornice. Facilitează întărirea sistemului imunitar ceea ce face organismul să lupte mai ușor împotriva bolilor. Dacă toate organele din corp funcționează perfect și există o conexiune echilibrată între corp și minte beneficiați de revitalizare și energizare.

Toți pacienții susțin că trăiesc o senzație puternică de relaxare și energie puternică după finalizarea sesiunilor de masaj. Puteți beneficia de un tratament personalizat având în vedere că masajul se adaptează nevoilor individuale ale fiecăruia. Acest tip de masaj este foarte potrivit pentru o varietate de afecțiuni și nevoi, în funcție de fiecare situație în parte.

Cum se realizează sesiunile de masaj ?

Ședințele de masaj balinez are rolul de a trata, vindeca și reechilibra organismul. Acest lucru se realizează printr-un set de manevre manuale prin care se insista asupra tegumentului pentru a stimula pielea și țesuturile. În urma acestor mișcări apar reacții de vascularizare ideale pentru stimularea senzitivă și pentru inducerea starii de bine. Mișcările de frământare au rolul de a detensiona organismul și de a înlătura contracțiile musculare.

Manevrele efectuate de către  maseurii din cadrul acestui spa sunt efectuate cu maximă precizie pentru a va oferi o experiență unică de relaxare. Toate mișcările realizate implică acționarea asupra corpului cu presiune structurată, nestructurată, staționară sau în mișcare. Vorbim despre mișcări ușoare și lente, dar și de cele profunde și lungi și de reacțiile pe care le provoacă acestea în corp. Masajul se poate face manual si cu dispozitive mecanice sau îmbinând cele două tehnici pentru un plus de efect.

Țesuturile vizate sunt cele în care se simte contractura musculară și se insistă asupra lor pentru a detensiona mușchii precum și pentru a reda mobilitatea articulațiilor. Masajul balinez are, de asemenea, rolul de a stimula drenajul limfatic și de a reda o bună funcționare a organelor din sistemul gastrointestinal. Toți cei care își doresc să resimtă beneficiile unui masaj terapeutic au șansa de a experimenta acest lucru în cadrul centrului nostru SPA.

Acesta ajută la combaterea stresului și anxietății oferind o stare generală de bine. Masajul se aplică cu ajutorul unor mișcări line și netede, dar și mai profunde care au rol  vindecător. În cazul acestui centru spa puteți beneficia de un concept unic în ceea ce privește tehnica masajului profesionist. Acestea sunt doar câteva motive care justifică introducerea masajului în terapia de relaxare.

Datorita rolului terapeutic, tot mai multe persoane apelează la acest tip de masaj în ultima vreme având în vedere că au descoperit o gamă largă de beneficii. Merită să apelați cu încredere la această formă de relaxare care are puterea de a revigora corpul și a relaxa mintea într-un mod cât mai sănătos. Masajul ritmic relaxează mușchii și oferă acel impuls de energie de care aveți nevoie. Întinderile ușoare alternează cu loviturile lungi iar uleiul de aromaterapie completează în mod inedit acest efect. Aroma uleiurilor esențiale vă oferă un real răsfăț tactil și vă stimulează memoria în același timp, oferind o ameliorare a leziunilor musculare.

Acesta este o modalitate naturală unica care vă ajută să vă recuperati din oboseala acută.Așadar, puteți intra din nou într-o stare de vacanță, chiar și atunci când mergeți la lucru.

 Care sunt avantajele masajului balinez ?

În cazul în care vă simțiți stresați sau obosiți tot timpul, este important să interveniti printr-o metodă naturală pentru a vă reechilibra total. Seria de avantaje continuă prin creșterea fluxului de sânge către mușchi. Masajul este extrem de eficient pentru repararea mușchilor deteriorați, rezolvarea problemelor mentale provocate de stres și stimularea coeficientului intelectual, precum și reducerea durerilor articulare chiar și eliminarea acestora. Acesta facilitează realizarea unei stări echilibrate, prin urmare crește nivelul de energie prin întinerirea mușchilor și relaxează corpul prin eliminarea tensiunilor. Astfel duce la calmarea emoțiilor, ceea ce face mușchii mai puternici și întărește imunitatea.

Datorită tehnicilor de masaj și mișcărilor profunde se obține performanța optimă a corpului. În esență, un masaj balinez nu are scopul doar de relaxare, ci și de ameliorare a echilibrului. În cadrul acestui centru spa,  printr o abordare sănătoasă puteți să vă bucurați de un corp și o minte care funcționează la înaltă performanță. Prin intermediul tehnicilor aplicate se realizează conexiunea supremă între aceste două elemente de bază.

Cum funcționează masajul balinez ?

Masajul balinez este realizat de către maseuri cu vastă experiență care se folosesc de abilitățile și de procedurile transmise din generație în generație. Pe lângă beneficiile amintite mai sus, utilizarea uleurilor esențiale ajută la înfrumusețarea aspectului pielii, făcând-o moale și catifelată. În plus, tehnicile de masaj se aplicate facilitează fluxul de oxigen și sânge în corp ceea ce permite o funcționare optimă. Acest tip de masaj ajută la îndepărtarea bolilor și afecțiunilor de care corpul poate să sufere într-o perioadă agitată, în special bolile care sunt cauzate de leziuni musculare și un slab aport de oxigen în corp.

O singură sesiune de masaj balinez este suficienta pentru întinerirea corpului și minții, dar și pentru îndepărtarea factorilor stresanți. Desigur că este recomandat să faceți mai multe sesiuni de relaxare pentru a menține rezultatele obținute pe termen lung. Cu siguranță merită să veniți la SPA pentru a face o ședință de masaj balinez care duce senzația de relaxare la un alt nivel. Alături de cei mai buni profesioniști în domeniu vă puteți bucura de avantajele acestui tip de masaj.

Lista de beneficii continuă cu : îmbunătățirea circulației sângelui și a oxigenului în zona feței, reducând formarea ridurilor și a cearcănelor. Prin creșterea circulației sângelui la nivelul feței și relaxarea mușchilor obțineți un ten foarte bine iluminat având în vedere că vasele limfatice sunt bine stimulate, ceea ce facilitează eliminarea toxinelor din corp.

Parfumurile de aromaterapie au rolul de a vă răsfăța la nivel tactil iar muzica relaxantă cu infiltrații de sunete din natură vă oferă un răsfăț auditiv. Nu este indicat să folosiți telefonul în timpul masajului deoarece acesta vă putea distrage atenția de la relaxare, însă puteți să citiți o carte preferată, o poveste liniștitoare care vă induce acea stare de moleșeală fizică specifică masajului.

De ce să faceți un masaj balinez ?

În primul rand, decizia de la merge la masaj provine ca urmare a grijii pentru sănătate. Acesta îmbunătățește aspectul general al pielii și elimină disconfortul împiedicând posibilitatea de formare a ridurilor datorită faptului că se obține un flux sanguin optim al pielii. Dacă aveți dureri de spate, dureri musculare sau articulare sau vă simțiți stresați zi de zi apelați cu încredere la beneficiile masajului balinez. Acesta are un efect imediat și își dmonstrează eficiența atât în plan spiritual, cât și fizic. Prin urmare, are un impact puternic asupra sănătății și stării de bine.

Acum puteți profita de aceste beneficii de relaxare profundă programându-vă la masaj în cazul acestui salonul spa din București. Masajele de relaxare calmează sistemul nervos prin mișcările lente și regulate, combinate cu relaxarea mental și se obține reducerea stresului și anxietății. Această relaxare profundă activează sistemul nervos, reduce tensiunea musculară și normalizează tensiunea arterială. În plus rezolvă problema cu somnul și oferă o bună odihnă. Prin urmare, îmbunătățește atât sănătatea fizică, cât și cea psihică oferind o bună flexibilitate articulațiilor, susținând totodată și sistemul limfatic.

Așadar, beneficiile sale fiziologice sunt nenumărate iar tehnicile realizate vă oferă deplină siguranță. Pentru stimularea circulație sanguine se folosesc tehnici de presiune și frământare care stimulează vasele de sânge și favorizează o mai bună circulație în tot corpul. Acest lucru înseamnă că se aduce mai mult oxigen și nutrienți în țesuturi și organe și se reduce în mod automat tensiunea muscular.

Așadar, beneficiile supreme ale masajului balinez sunt: reducerea anxietății prin scăderea nivelului de cortizol, ameliorarea tensiunii și reducerea durerii muscular. O singură ședință de masaj balinez este ideală pentru reducerea durerii și promovarea circulației sângelui și îmbunătățirea flexibilității musculare. Totuși, se recomandă să faceți mai multe sesiuni de masaj balinez și veți observa ca durerile sunt reduse pe termen lung, ceea ce înseamnă că sunteți cuprinși de o stare generală de bine.