Dacă te gândești la înființarea unei flote de afaceri cu siguranță trebuie să ai în vedere multe aspecte. Alegerea transportului nu este una banală, ci din contră, trebuie să se țină cont de tipul de activitate, de distanța parcursă, cât și materialul transportat. Fapt pentru care, alegerea mașinilor de transport este foarte importantă.

Cert este că afacerile construite în jurul flotelor de mașini aduc profituri mari patronilor, fiind din ce în ce mai profitabile, asta dacă se ține cont ca serviciile oferite clienților. În momentul de față există foarte multe firme de delivery, de curierat rapid, transport al pasagerilor și așa mai departe.

Atunci când vrei să achiziționezi o flotă de mașini trebuie să ții cont de dimensiunile acesteia, dacă are acces la portbagaj, cât și spațiul disponibil și care este distanța pe care o va parcurge zi de zi.

Așadar, dacă ești în căutarea unor autoutilitare sh Suceava AutoDelRulate vine cu oferte speciale pentru tine.

Flotă impresionantă de mașini, variante de unde poți alege

Dacă acum ceva timp se opta doar pentru mașini noi atunci când venea vorba despre o afacere în aceste domenii, acum, multe persoane și-au dat seama că mașinile rulate vin cu mai multe beneficii.

Există la ora actuală pe piață și dealeri de încredere de unde cei interesați pot achiziționa autoutilitare într-o stare foarte bună. În plus, prețurile sunt mult mai accesibile. AutoDelRulate este un dealer de încredere de unde cei interesați pot găsi aici o flotă impresionantă de mașini.

Fie că vorbim despre o afacere sau despre utilizarea proprie, AutoDel poate fi un partener de încredere. Are 2 showroom-uri respectiv unul în Suceava, iar altul în București.

Cât despre serviciile pe care le oferă, acestea sunt dintre cele mai calitative. Deține propriul service auto și detailing unde fiecare mașină este verificată riguros înainte de a fi pusă spre vânzare.

În plus, cei care doresc să achiziționeze o mașină de aici și nu o vor găsi în stoc, echipa o poate aduce la comandă în scurt timp.

Test Drive, un serviciu pe care nu ar trebui să îl subestimezi

Desigur că dacă vrei să achiziționezi o mașină de aici, o poți face simplu și online, iar în scurt timp poate fi adusă la adresa cerută de tine, asta înainte de a discuta cu echipa AutoDel la telefon pentru a primi toate detaliile de care ai nevoie.

Indicat ar fi însă să mergi la unul dintre showroom-uri pentru a beneficia gratuit de un test drive. Astfel vei vedea cum funcționează mașina și dacă îndeplinește ceea ce tu îți dorești.

Mai trebuie să știi faptul că dacă deja tu deții o mașină și vrei să o vinzi pentru a cumpăra alta, poți merge la AutoDel cu ea și vei pleca cu una nouă acasă. Vei primi o verificare tehnică pentru ca echipa să poată estima un preț corect, cu cel de pe piață și poți chiar să plătești cu vechea mașină în loc de avans.

Pentru mai multe detalii accesează pagina oficială.

Date de contact:

Bulevardul Sofia Vicoveanca Nr. 52, Suceava

0374 006 007

Bd.Iuliu Maniu, nr.273-279 061099 București

0759 888 788