Dacă cauți pe Google „restaurant nuntă ” cu setările de locație activate, veți vedea probabil o listă nesfârșită de restaurante locale care concurează să vă atragă atenția. Pare să sugereze că fiecare restaurant este interesat de găzduirea nunții tale! Acest lucru poate fi sau nu adevărat, dar sunt alte lucruri care contează cu adevărat.

Frumusețea unui ballroom este faptul că ai locația, mâncarea, băutura într-un singur loc, ceea ce îl face extrem de convenabil. Acesta economisește dificultatea de a aproviziona un furnizor pentru nunta dvs. și scutește șansele de a putea avea probleme potențiale în bucătărie; cum ar fi furnizorii de servicii externe care nu au acces la echipamentele.

Pe lângă comoditate, ballroomurile de nuntă oferă unele dintre cele mai frumoase spații de evenimente private, parcare, grădină. Indiferent dacă căutați ceva în centrul orașului, cu priveliști uimitoare asupra orizontului, sau un loc minunat de lângă oraș, recomandarea noastră este Alexander Ballroom.

Fie că aveți nevoie de un cadru uimitor pentru o cină de nuntă pentru grupuri mici sau un spațiu mai mare, cu un ring de dans și o scenă pentru divertisment live, veți găși cele mai bune bune soluții la Alexander Ballroom.

Alexander Ballroom este cel mai mare centru de conferințe și evenimente festive din București cu o capacitate de până la 2000 de persoane.

Centru deține cea mai mare sala de evenimente cu o suprafață utilă de 1540 mp și o înălțime interioară de 6 m care cu ajutorul unor pereți mobili se poate recompartimenta în două sau în trei săli ce pot găzdui în același timp două sau trei evenimente diferite. Astfel, sala principala se poate recompartimentă în trei săli de evenimente, respectiv Atena, Teba și Sparta.

Centrul de conferinte si evenimente este special conceput pentru a gazdui numeroase tipuri de evenimente, de la evenimente private: nunti sau botezuri, petreceri private, aniversari pana la evenimente corporate: petreceri, congrese, conferinte, lansari de produse, receptii, cocktailuri, ateliere de lucru, sedinte top management.

Proiectul Alexander Ballroom a fost realizat pentru a satisface orice cerinta in materie de organizare evenimente.

Designul exterior, frumos conturat cu fantani arteziene, statuete, spatii verzi si este conceput pentru a va oferi o oaza de relaxare care permit si oficierea cununiilor civile si religioase.

Care sunt cele mai importante aspecte care îl fac remarcat?

 • Bucătărie echipată complet
 • Cofetărie cu laborator propriu,
 • Înălțime interioară 6m,
 • Ring de dans generos
 • Spații tehnice generoase, 
 • Garderoba
 • Acces auto 2 benzi
 • Parcare gratuită
 • Spații verzi,
 • Grădina,
 • Fântâni Arteziene.

Atmosfera intimă, atenția la detalii, ospitalitatea și profesionalismul personalului, completate de numeroasele facilități oferite, vă vor convinge că ați făcut cea mai bună alegere!

 Pentru o  nuntă reușită apelați cu încredere la Alexander Ballroom, dacă vă doriți o nuntă de basm consultați https://alexanderballroom.ro și descoperiți ofertele la meniurile de nuntă și multe multe surprize!