Nu toată lumea are disponibilă suma de bani necesară pentru o nouă achiziție auto. Dar când dorința este atât de mare, când îți dorești absolut ca acest lucru să se întâmple cât mai repede cu putință, nu mai bate pasul pe loc. AutoDel are soluția pentru tine!

AutoDel este dealer auto cu experiență în domeniu și cu o solidă reputație. Această firmă se ocupă de intermedieri auto. Are două showroom-uri în țară, unul la Suceava și unul în capitală. Aici sunt disponibile imediat zeci de mașini. Unele dintre ele au fost cumpărate de la proprietari și puse la vânzare după o atentă verificare tehnică și estetică. Altele sunt importate și au pregătite și seturile de numere provizorii. Așadar, doritorii își aleg varianta auto dorită și pot pleca acasă cu ea.

Achiziție auto în rate, fără avans

Serviciul de achiziții auto in rate fara avans presupune stabilirea unui plan de plată, fără să fie  necesar ca tu, cumpărător fiind, să dispui de o anumită sumă de bani la început. Mai mult decât convenabil, la AutoDel poți solicita acest lucru fie că ești persoană fizică, fie că ești persoană juridică.

Programul de finanțare de la AutoDel implică de asemenea și leasing pentru cei care se pot încadra în condițiile de obținere a acestui tip de împrumut. De menționat că firma AutoDel colaborează cu unele dintre cele mai cunoscute instituții bancare sau nebancare. Acordarea unui împrumut va fi o procedură sigură prin intermediul echipei. Ce trebuie să faci este să pui la dispoziția firmei actele doveditoare, conform procedurii. De restul se ocupă aceasta!

Detalii despre actele necesare și ce presupune fiecare etapă – dacă ești persoană fizică sau juridică – vei descoperi în pagina oficială, autodel.ro.

Zeci de mașini în ofertă

Spune care este preferința ta și AutoDel îți afișează imediat opțiunile la acea marcă auto. În pagina oficială ai câteva filtre de mare ajutor care îți vor simplifica căutarea. Ai zeci de mașini disponibile, printre care și cele de generație nouă, mașini electrice și hibrid, noi sau rulate.

De asemenea, dacă deții deja o mașină și până la o nouă achiziție auto trebuie mai întâi de toate să o vinzi pe cea existentă, te poți baza pe AutoDel și de această dată. Este vorba despre serviciul buy-back. Astfel, obții o evaluare pe loc a mașinii tale. Suma obținută te va ajuta să faci primul pas pentru noua achiziție dorită.

Vinde și cumpără autoturisme cu AutoDel – sigur și rapid

Cei care au mai încercat până acum să își vândă mașina spre exemplu știu cât de anevoios este tot procesul. Intermedierea nu sună neapărat bine până la un un anumit punct, când îți dai seama că ai pierdut timp și energie și tot nu ai clienți. AutoDel oferă servicii sigure, rapide și profesionale de vânzare/cumpărare auto. Cei interesați pot descoperi toate serviciile disponibile aici și palmaresul de mașini sau pot vizita showroom-ul pentru a se convinge.

Contact:

contact@autodel.ro

0374 006 006