Nesiguranta zilei de munca ne face pe multi dintre noi sa ne reorientam spre alte joburi care, la prima vedere, nu au nimic in comun cu ceea ce am facut pana acum pentru a ne castiga existenta.

Se spune ca in viata e mai bine sa apuci sa faci si sa incerci din toate, deoarece e mai bine sa ai mai multe experiente decat sa iti para rau ca nu ai incercat macar sa vezi cum e. La urma-urmei despre asta este viata, despre noi experiente in domenii diferite.

Astfel fetele mai indraznete isi pot îicerca norocul la Artemis Masaj, un loc unde vor gasi atat stabilitate financiara, cat si sustinere in noul job pe care il vor incepe.

Un job inedit, pentru persoanele ambitioase

Intra-devar, nu este poate usor sa treci de la un job in care intrasesi in rutina sau ai fost concediata, sau, mai rau, nu ai primit banii care ti se cuveneau.

Multi angajatori fac promisiuni mincinoase in privinta salariilor, dar daca dai o cautare pe Google la angajare la un salon de masaj erotic din capitala, ai sa constati ca multa lume confunda notiunile intre ele si nici macar nu are habar ce anume face o maseuza la un salon de masaj sau cu cat este platita.

Sa clarificam putin aceste prejudecati. In primul rand, este un job care iti ofera securitate si independenta financiara, daca stii cu adevarat ce vrei. In al doilea rand, a sti sa faci un masaj profesional este si asta o meserie si inca una placuta, in care se ofera relaxare deplina clientului. Iar masajul este una dintre cele mai placute tehnici de relaxare, daca este facut de catre profesioniste, asa cum sunt zeitele de la Artemis Club.

Ce calitati trebuie sa ai daca vrei sa faci parte din echipa

In primul rand, sa fii majora, apoi sa ai un aspect fizic placut, sa cunosti o limba straina, preferabil engleza, desi nu este obligatoriu. Daca vrei sa muncesti, sa castigi bani, stii sa respecti colegii si clientii cu siguranta acesta este viitorul tau loc de munca. Nici macar nu se cere sa ai experienta in masaj, deoarece aceasta se capata pe parcurs.

Artemis Club iti ofera in schimb sansa perfectionarii prin masaj in urma unor cursuri gratuite, unde vei primi si diploma, recunoscuta de Ministerul Muncii.

Vei mai avea parte si de un program flexibil, astfel vei avea timp si pentru tine sau cei dragi, un mediu de lucru sigur, discreție, castiguri importante, chiar bonusuri daca prestezi ore de lucru suplimentare. La toate  acestea se adauga si cazarea gratuita, daca esti din provincie si inca nu ai gasit un loc sa stai.

Sigur, daca esti muncitoare si ambitioasa vei beneficia si de un numar de clienti fideli, care va creste odata cu timpul, aducandu-ți castiguri importante.

Important este sa nu ratezi aceasta sansa, odata ce ti se ofera, este bine sa profiti acum, cat inca mai este valabila.

Mai multe detalii despre angajare se gasesc pe pagina oficiala la Artemis Masaj.

Contact: contact@masajclub.ro