Ce anume trebuie să știi despre cea mai eficientă metodă prin care îți poți promova afacerea?

Dacă deții o afacere, este esențial să știi cum să o faci cunoscută și apreciată în rândul potențialilor consumatori. Doar cu ajutorul unor metode inteligente de promovare poți ajunge să ai clienți satisfăcuți, pe care să îi poți fideliza. Accesul la diferite tipuri de tehnologii și la internet este un mare beneficiu, de care trebuie să profiți, atunci când îți alegi metodele de promovare a business-ului. 

În același timp, este necesar să te gândești și la variante inedite, prin care să te remarci înaintea concurenței. O soluție de acest fel este aceea de promovare prin servicii de bulk SMS. Iată tot ce trebuie să știi despre o metodă foarte eficientă prin care poți atrage atenția clienților și îi poți convinge ușor să apeleze din nou la produsele sau serviciile tale! 

Ce înseamnă bulk SMS și ce beneficii oferă? 

Cum funcționează serviciile de bulk SMS?

Bulk SMS reprezintă o metodă de transmitere în masă, către clienți, a unor mesaje de tip SMS. Prin intermediul acestor comunicări scurte și concise, orice companie își poate promova serviciile, produsele sau promoțiile active într-o anumită perioadă. 

Pentru a putea utiliza o astfel de metodă, este necesar să deții o bază de date cu numere de telefoane. Firește, trebuie să obții numerele de telefoane ale celor pe care vrei să îi vizeze o astfel de campanie doar prin respectarea normelor de GDPR. 

Odată ce ai întocmit baza de date, poți să apelezi la servicii de Bulk SMS de la Smso. Beneficiezi de acces într-o aplicație prin care poți automatiza transmiterea de mesaje către clienți. Cu ajutorul acestora poți să:

 • informezi clienții despre lansarea unui nou tip de produs sau serviciu;
 • anunți audiența despre promoțiile pe care le oferă afacerea ta;
 • inviți clienții să completeze sondaje și să participe la concursuri sau tombole. 

De ce te avantajează această metodă de promovare

Spre deosebire de alte canale de comunicare pe care le poți utiliza, serviciile de bulk SMS vin la pachet cu mai multe avantaje. Metoda este una care garantează eficiența și care se face remarcată mult mai ușor decât alternativele. Iată principalele beneficii oferite de aceste servicii:

 1. Mesajul transmis clienților tăi este mereu scurt și concis;
 2. Același text poate fi transmis oriunde în lume, către un număr nelimitat de oameni;
 3. Campaniile de bulk SMS pot fi adaptate în funcție de obiectivul pe care îl ai;
 4. Rata de deschidere a mesajelor SMS este de 98%;
 5. SMS-urile se citesc în primele 3 minute de la primire, în proporție de 90%;
 6. Rata de conversie se ridică la 34%;
 7. Mesajele pot fi programate pentru a fi transmise exact în momentul în care dorești;
 8. Campaniile de bulk SMS contribuie la îmbunătățirea relației cu clienții, creșterea vânzărilor și fidelizarea consumatorilor produselor sau serviciilor tale.

Aceste beneficii transformă serviciile de bulk SMS într-o soluție de promovare simplă, eficientă și accesibilă. Paradoxal, trecerea în planul secund a mesajelor text, în lumea mijloacelor de comunicare, contribuie la creșterea eficienței lor. Oamenii primesc tot mai rar SMS-uri și, tocmai de aceea, le acordă importanță și atenție. 

Apelează la o metodă inedită prin care să îți promovezi afacerea și bucură-te de beneficiile pe care le poți obține, cu un efort minim! 

Sursa foto: Pixabay.com