Sarbatorile de iarna sunt un prilej de rasfat pentru fiecare dintre noi. Atunci cand vine frigul si cand simti nevoia sa te cuibaresti cu o ciocolata calda citind cea mai frumoasa carte de povesti copilului tau.

Sarbatorile de iarna sunt un prilej de rasfat pentru fiecare dintre noi. Atunci cand vine frigul si cand simti nevoia sa te cuibaresti cu o ciocolata calda citind cea mai frumoasa carte de povesti copilului tau. Idilic este si momentul in care ne pregatim pentru Mos Craciun, cand incepem sa decoram bradul, sa aprindem luminite si ne imbie totul la mai multa speranta si liniste sufleteasca, alaturi de copii sau de familie sa ne facem amintiri de neuitat.

Alaturi de familie, de copii, poti savura cea mai delicioasa ciocolata calda. Chocolate bombs Berryo sunt un desert neasteptat. Surprinzator atat pentru tine, copilul din tine sau chiar copiii tai. Berryo a pregatit cel mai ingienios dulce pentru sarbatorile de iarna. Pot fi niste bombe sau le putem numi, in perioada aceasta, globuri. Niste globulete de Craciun. Sunt perfect decorate de sarbatoare. Sunt desenate manual si sunt acoperite cu cea mai buna si mai fina ciocolata belgiana. Interiorul este umplut cu mini bezele. Aceste globuri magice trebuie servite langa cei dragi. Copiii vor fi foarte incantati. Nu este nevoie decat sa umpleti cana preferata cu lapte fierbinte. Puneti globuletul magic in cana, de indata ce se va topi ciocolata, vor iesi la suprafata bezelele, mini bezelele care vor face un deliciu cald foarte gustos si savurat si de catre copii. Oricine o sa bucure de aceasta ciocolata speciala. Un dulce cald care va bucura atat invitatii cat si pe voi.

S-au dus vremurile in care pierdeam zilele in bucatarie. Sa stam de dimineata pana seara sa pregatim cine stie ce reteta la care nu avem siguranta ca ne iese. Se poate comanda cel mai dulce si mai bun desert de la un click distanta. Berryo va sta la dispozitie cu o gama variata de deserturi dulci si foarte sanatoase. Fructe proaspete invelite in cea mai fina ciocolata belgiana. Asadar ne ramane timp pentru ce este mai important: familia. 

Sarbatorile sunt pentru familie, timp nepretuit alaturi de ei si de a ne crea momente unice. Pozele sunt doar ca sa ne aminteasca de acele momente. Noi trebuie sa fim prezenti unul langa altul.