Achizitionarea online a produselor de patiserie si cofetarie va permite sa economisiti bani si sa gasiti o gama vasta de produse care va sunt livrate direct acasa, adesea cu costuri de transport reduse, in confortul personal.

Din ce in ce mai multi manageri de restaurante, de exemplu, pentru a nu innebuni cautand produsul de patiserie potrivit pentru ei, apeleaza la cele mai de incredere cofetarii online unde pot gasi produse de patiserie de buna calitate la preturi competitive.

Zi de nastere, aniversarea casatoriei, majoratul – acestea sunt doar cateva dintre evenimentele de la care tortul nu lipseste niciodata. Care este motivul? Tortul este mai mult decat un desert, este un simbol ce marcheaza o ocazie fericita, un moment care aduna la un loc toate persoanele dragi pentru a sarbatori.

In oricare dintre aceste situatii, comandarea unui tort de la o cofetarie online, asa cum este Cofetaria Narcisa, este mai avantajoasa din urmatoarele puncte de vedere:

Comandarea tortului de la cofetarie se face din confortul casei

Un avantaj important pentru persoanele care au un program incarcat sau care nu se afla in oras la momentul respectiv este posibilitatea de a comanda tortul online. Acestea nu mai trebuie sa se deplaseze la locatia fizica a cofetariei.

Comanda se poate face telefonic, prin email sau pe site. De exemplu, comandarea online a unui tort de la cofetaria-narcisa.ro presupune parcurgerea unor pasi simpli: dupa adaugarea in cos a tortului preferat, se completeaza date cu privire la cantitate, compozitie, data si ora de livrare si modalitatea de plata, la o cofetarie Ploiesti  totul se onoreaza la timp!

Optiunea de a comanda din confortul casei inseamna lipsa deplasarilor, deci economie de timp. Acest aspect constituie un avantaj pentru persoanele care nu au timp sa mearga la cofetarie si sa consulte catalogul de produse.

Atunci cand este facuta o comanda de tort online, utilizatorul site-ului are la dispozitie mai multe variante din care sa le aleaga pe cele mai bune. Pentru ca de cele mai multe ori aceste cofetarii online nu trebuie sa expuna fizic produsele, este mult mai simplu sa ofere poze cu o gama variata de torturi si prajituri mult mai mare decat cele disponibile in cofetariile fizice. Intr-o cofetarie fizica numarul de prajituri ajunge sa fie limitat practic de spatiul in care acestea trebuie sa isi expuna produsele.

Torturile si prajiturile ajung direct acasa fara sa fie nevoie ca cineva sa mearga dupa ele si sa le ridice. Acesta este un avantaj important in special pentru persoanele care au un program foarte incarcat si care nu au timpul necesar pentru a sta mult in trafic. De asemenea, ele pot ajunge inclusiv la orele de varf atunci cand cele mai mari strazi se blocheaza.

Pe de alta parte, pregatirea unui tort acasa implica numeroase costuri, de la ingrediente la utilitati. Cand se comanda un tort online, se economisesc in egala masura si bani, pentru ca nu mai este necesara achizitionarea separata a unor cantitati mari de ingrediente, care ar putea ramane in plus.

Asa ca, trebuie sa profitam din plin de prajiturile si torturile comandate online.