Uneori poate fi destul de greu sa știi sa alegi un cadou pentru o persoana cu care nu ai o relație foarte apropiata. Lucrurile devin și mai complicate atunci când acea persoana este șefa ta, sau o cineva cu care ai o relație strict profesională. Dacă nu vrei sa alegi un cadou care sa nu ii aducă deloc bucurie și sa îl arunce intr-un dulap imediat când ajunge acasă, alege un buchet de flori de care sa se bucure.  Alege sa comanzi flori de la o florarie online și sa setezi adresa de livrare direct la birou. Dacă vrei sa ii faci o surpriza plăcută de ziua ei de naștere.

Poate ca lucrezi impreuna cu sefa ta de ceva timp si stii ce prefera atunci cand este vorba de flori. Totusi, florile au puterea sa transmita mesaje destul de puternice si chiar daca sefa ta nu v-a interpreta mesajul gresit, altcineva de la voi din echipa poate. Asa ca atunci cand alegi flori pentru sefa ta, tine cont de masajul pe care il trsnsmit florile pe care le alegi, sau pur si simplu, alege flori din cele pe care le poti gasii mai jos.

Iata cateva idei de buchete de flori pe care le poti alege de la o florarie online

Indiferent de cat de bine te intelegi cu sefa, trebuie sa ai putina atentie la florile pe care le alegi pentru ziua ei de nastere. Daca nu iti doresti ca mesajul tau sa fie interpretat gresit, atat de ea, cat si de colegi, poti alege unele din florile recomandate mai jos.

  • Trandafiri. Poate ai crede ca trandafirii sunt flori pe care le poti oferii doar cand vrei sa spui ca iubesti pe cineva. De fapt, poti oferii un buchet de trandafiri la o multime de ocazii. Trandafirii pot transmite o multime de emotii, secretul sta in culoarea pe care o alegi. Iar pentru sefa ta, poti alege un buchet de trandafiri roz, galbeni, sau mov prin care sa ii spui la multi ani.
  • Gherbera. Aceste flori colorate sunt ideale de oferit sefei tale. La fel ca in cazul trandafirilor, trebuie sa ti cont ca fiecare culoare transmite un alfel de mesaj. Iar pentru ziua de nastere a sefei tale, poti alege un buchet de gherbera cu un mix de culori. Sau, daca stii ca ii place o anumita culoare cum ar fi galbenul, poti alege sa ii oferi un buchet de gherbera galbene.
  • Orhidee. Daca vrei un buchet de flori elegant si deosebit, alege un buchet de orhidee. Un buchet de orhidee cu siguranta o sa atraga privirile tururor atunci cand sefa ta o sa il aseze pe birou.  Orhideea simbolizeaza putere si lux.
  • Un mix de flori. Daca nu vrei sa alegi un singur fel de floare, ce spui de un mix de flori diferite? Un mix de flori bine ales o sa ii aduca cu siguranta multa bucurie sefei tale si o sa fie incantata sa il aseze pe birou pentru a se putea bucura in fiecare zi de el.
  • Daca vrei un cadou original pe care sa il poata pastra mai mult timp, alege o cutie cu trandafiri criogenate, sau cu trandafiri din sapun. Aceste flori pot rezista un timp mult mai indelungat. Trandafirii criogenati sunt flori naturale trecute printr-un proces de criogenare care le permite sa isi pastreze frumusetea ani la rand. Iar trabdafirii din sapun sunt creati special din sapun si arata la fel ca si florile naturale.

Alege pentru sefa ta flori online daca vrei sa te bucuri de livrare flori Bucuresti gratuita

Daca vrei sa ii faci sefei tale un cadou de care sa se bucure, alege pentru ea un buchet de flori sau un aranjament floral online. Indiferent de ce ai alege, beneficiezi de livrare flori Bucuresti gratuita pentru orice comanda livrata oriunde in Bucuresti. Poti alege pentru ea atat flori naturale, cat si flori criogenate, sau din sapun de care sa se bucure ani la rand. Comanda acum florile prin care vrei sa ii urezi sefei tale la multi ani de pe www.florariadevis.ro. Intra acum pe site si comanda florile pe care le primesti direct la birou in doar cateva ore.