În loc să agoniți pentru a obține o rezervare la un restaurant de Ziua Îndrăgostiților, oferiți partenerului o cină romantică . Vei fi inspirat să creezi un meniu special datorită acestor idei minunate de Ziua Îndrăgostiților.

Aceste rețete acoperă o gamă largă de preparate speciale, care vă vor face noaptea și mai specială.

Fie că sunteți în căutarea a ceva extravagant, sau simplu, aveți grijă să alegeți un decor romantic cu inimioare și culoarea roșu.

Faceți ca acest 14 februarie să se distingă de restul cinelor pe care le pregătiți pentru persoana iubită, arătând cât de mult înseamnă pentru dvs. o cină de Valentine’s Day făcută din inimă.

Avem câteva idei pentru voi 🙂

Asadar daca v-ati gandit la o cina romantica si nu stiti cum sa va surprindeti persoana iubita, iata cateva idei de ornamente tocmai potrivite pentru aceasta sarbatoare. Puteti crea decoratiuni foarte frumoase pentru aceasta zi speciala de Valentines  Day din cateva accesorii pe care le aveti chiar la voi acasa. Nu va speriati pentru ca nu aveti nevoie de cine stie ce accesorii pentru asta…doar lucruri simple. Spre exemplu niste pahare in care sa puneti cateva lumanari si apoi legate cu cateva fundite rosii,  pot crea o atmosfera placuta.

Dacă vă plac articolele noastre vă așteptăm pe pagina noastra de Facebook și Instagram!

articol scris de Panait Mihai Gabriela