Betano este unul dintre cele mai bune cazinouri și case de pariuri din România. Deschiderea unui cont este foarte simplă și rapidă, iar pe lângă asta vei avea acces la bonusuri substanțiale atunci când vei efectua primul depozit.

Primul pas în deschiderea unui cont pe Betano este să accesezi pagina oficială Betano. Ce trebuie reținut este că ai voie să îți creezi un singur cont. Atunci când accesezi site-ul Betano, vei vedea în partea din dreapta sus a paginii opțiunea “Înregistrare acum”. Încă un lucru important este că informațiile furnizate trebuie să fie 100% reale. După ce ai apăsat pe butonul de înregistrare îți va apărea un chenar în care care va trebui să introduci o adresă de email validă pe care vei primi ulterior un link de validare a contului.

Următorul pas in procesul cum imi deschid cont la betano, sub adresa de mail va trebui să introduci un nume de utilizator ales de tine care să nu coincidă cu alt nume de utilizator existent. În cazul în care utilizatorul pe care l-ai intordus există deja, vei primi un mesaj de informare sub numele de utilizator în care ți se va comunica acest lucru și va trebui să introduci un alt nume de utilizator. După ce ai completat aceste două elemente va trebui să apeși butonul “Înregistrează-te”.

La următorul pas ți se va deschide o altă pagină în care va trebui să completezi alte informații. Aici ți se va cere o parolă cu care te vei autentifica pe contul tău Betano, iar în câmpul de mai jos la “verificare parolă” va trebui să reintroduci parola aleasă în câmpul anterior. Vei complet numele și prenumele exact ca în cartea de identitate, iar dacă ai două prenume trebuie să le introduci pe amandouă.

Ți se va cere genul, data nașterii la care trebuie să fii atent să nu o greșești. Mai apoi vei introduce echipa ta favorită, numărul de telefon valid pe care îl deții, țara și orașul și apoi adresa. După adresă urmează codul poștal. În cazul în care nu îl știi poți căuta pe google după adresă. Trebuie să bifezi căsuța cu „Da” din dreptul
„sunteți rezident român”, iar în ultima căsuță vei introduce CNP.

După completarea acestor informații apasă trebuie să apeși pe „Încheie înregistrarea”. Contul tău este creat acum și vei primi un mail pentru validarea contului. Dacă nu îl găsești în inbox, verifică și folderul spam. Accesezi link-ul de verificare din mail și ai reușit. Contul tău este gata de folosire. Nu uita că Betano oferă și aplicația de mobil disponibilă atât pe Android cât și pe iOS pentru a-ți fi mai ușor să accesezi contul tău de pe telefon.