Succesul unei afaceri din industria ospitalității este condiționat și de utilizarea unor echipamente HoReCa ce mizează pe funcționalitate și eficiență. Dacă ești în căutarea unei game diversificate de utilaje profesionale de bucătărie disponibile la prețuri de producător, poți accesa oferta prezentă pe site-ul Ideal Inox.

Descoperă utilajele profesionale oferite de un producător și distribuitor cu experiență de aproape 15 ani pe piața din România.

Compania oferă echipamente HoReCa de calitate premium, proiectate pentru a îndeplini cerințele specifice ale industriei ospitalității. Ai posibilitatea să alegi dintre numeroase modele de dimensiuni și capacități diferite, astfel încât să se potrivească perfect mediului de lucru.

Descoperă echipamentele profesionale de bucătărie de care afacerea ta are nevoie!

Acum ai posibilitatea să găsești într-un singur loc echipamente profesionale de bucătărie, accesorii și ustensile din game diverse, oferite la prețuri accesibile. Aceste echipamente sunt realizate din inox de înaltă calitate, ce asigură durabilitatea și rezistența în timp a acestora, în mediile de lucru cu activitate intensă din industria HoReCa.

Pe site-ul Ideal Inox poți alege modele dintr-o ofertă diversificată de utilaje de bucătărie profesională, ce sunt împărțite în categorii funcționale. Aceste echipamente pun accentul pe funcționalitatea și ușurința de a fi utilizate de către profesioniștii ce lucrează în bucătăriile restaurantelor, fast-food-urilor, patiseriilor, pizzeriilor, hotelurilor etc.

Poți alege aparate din inox din următoarele categorii:

  • Linii profesionale de gătit
  • Mașini de gătit
  • Aparate shaorma, kebab, gyros
  • Vitrine prezentare
  • Hote inox
  • Mixere, roboți și malaxoare aluat
  • Echipamente frigorifice
  • Echipamente panificație
  • Piese de schimb și accesorii

În fiecare categorie găsești numeroase modele de echipamente profesionale. Afli caracteristicile fiecăruia pentru a-l alege pe cel care se potrivește preferințelor și nevoilor tale. În plus, te bucuri de numeroase oferte și promoții la diferite game de aparate. După ce alegi  echipamentul de care ai nevoie, acesta poate fi livrat în maxim 48 de ore, oriunde în provincie sau în București.

Beneficiază de avantajele oferite de un producător consacrat de utilaje profesionale de bucătărie!

Ideal Inox îți oferă o gamă diversificată de echipamente HoReCa ce prezintă un design ergonomic și funcțional, astfel încât să contribuie la eficientizarea activității în bucătăria ta profesională. Elementul de bază al acestor utilaje este inoxul, materialul ideal care se pretează la o utilizare intensă și îndelungată într-o bucătărie profesională. Inoxul este de asemenea, ușor de întreținut și nu afectează proprietățile alimentelor preparate.

În plus, aparatele profesionale oferite de producătorul român sunt dotate cu sisteme de control digital, termostate ce permit monitorizarea și reglarea cu ușurință a temperaturii. Poți vizualiza modelele de echipamente accesând prin intermediul site-ului prezentarea virtuală a showroom-ului sau vizitându-l, la adresa din Petrești, Corbeanca.

Descoperă proiecte ergonomice și estetice de amenajare 3D a bucătăriilor profesionale!

Producătorul îți oferă în plus și posibilitatea de a beneficia de soluții inteligente de proiectare și amenajare 3D a bucătăriei tale profesionale, în funcție de spațiul de care dispui și de echipamentele din dotare. Un astfel de proiect este realizat de către designeri specializați care îți oferă soluții de amenajare ergonomice, ce țin cont de aspecte precum: siguranța, fluxul de lucru, funcționalitatea sau design-ul dorit.

După încheierea proiectării poți vizualiza aspectul bucătăriei profesionale sau spațiului de servire a restaurantului, cu ajutorul unei prezentări 3D fotorealiste. În această etapă se pot aduce toate modificările necesare astfel încât proiectul să respecte preferințele tale și să asigure un flux de lucru optim, într-un cadru funcțional și estetic. Beneficiezi de cel mai bun design înainte de începerea lucrărilor de amenajare.

Alege produsele și serviciile unuia dintre cei mai importanți producători români de utilaje HoReCa!

Beneficiază de garanția unor echipamente de bucătărie profesională realizate din cele mai durabile materiale și care încorporează tehnologii ce le permit să fie utilizate ușor, în orice bucătărie profesională. Găsește într-un singur loc utilajele și accesoriile care pot contribui la succesul afacerii tale! Orice echipament comandat poate fi livrat oriunde în țară în maxim 48 de ore.