Atunci cand cumperi cadouri barbati de pe Jubi tine cont de sfaturile de mai jos si sigur nu vei da gres. Trebuie sa fie ceva care sa serveasca un scop clar in viata lui. Ar trebui sa fie ceva care sa-i lumineze sufletul. Sa-i faci un cadou sentimental este dragut si depinde de situatia relatiei tale si de nivelul de asigurare pe care il ai in relatia respectiva.

Exemplele de cadouri sentimentale includ un breloc, ceva amuzant, ceva personal pe care il folositi amandoi, o cana cu fotografia lui, o scrisoare scrisa de mana etc. Chiar si un simplu gest de amabilitate ar putea fi considerat un cadou si este o idee buna. Fara indoiala, este o modalitate emotionala de a oferi si de a exprima ceea ce simti pentru barbatul tau.

Ce cadouri isi doresc cu adevarat baietii?

Cunoasterea cadoului pe care un barbat si- l doreste poate fi o provocare, iar pentru barbati, nu exista o eteta clara. Dar poti incerca sa-i faci rost de lucruri pentru care vezi ca este interesat, de exemplu, daca ii place sa joace, ai putea sa-i faci rost de o cana personalizata cu jocul preferat.

Este ciudat sa oferi cuiva un cadou fara motiv?

Nu, nu este. Nu este nimic ciudat sa iei cuiva un cadou fara motiv. Nu ai nevoie de un motiv pentru a face cadou unui barbat daca il apreciezi, il iubesti si iti pasa de el. Ar trebui sa poti sa-i faci un cadou nu doar pentru ca trebuie. Nu trebuie sa fie ziua lui pentru a primi ceva de la tine.

Ce poti da cuiva care are tot ce ii trebuie?

Ii poti oferi o experienta, cum ar fi parasutismul, degustarea de vinuri si vizionarea unui film. Sau, ii poti da un bilet la un eveniment sportiv, il poti duce la o  plimbare cu balonul. Totul depinde de ceea ce vrea sa faca si de ce ii place.

Ce poti oferi unui barbat de ziua lui?

Un kit pentru barba, un aparat de ras electric, o cravata, niste perechi de sosete, un ceas de mana personalizat. Daca ii place sa stea mult in casa ii poti oferi o boxa, un halat de baie, o lotiune pentru barba, papuci de casa, un joc nou, o sapca, un parfum, un tricou.

Care este un cadou semnificativ pentru un barbat?

Un cadou semnificativ nu se refera la calitate sau dimensiune. Este vorba despre actiunea de a oferi unui barbat un cadou. Ofera-i ceva ce va aprecia si va iubi. Pe Jubi ai de unde alege.

Barbatii adora cadourile surpriza, mai ales cand sunt de la cei dragi, asa ca nu ezita sa-i cumperi barbatului tau un cadou de fiecare data cand poti.  Tine cont de toate sfaturile de mai sus si vei gasi cu siguranta cadoul potrivit pentru barbatul tau. De asemenea, nu uita sa fii atenta si la detalii pentru ca acestea sunt cele care vor face cu adevarat diferenta intre un cadou de buna calitate si un cadou mai putin interesant.