Airsoft este un joc competitiv plin de adrenalină și acțiune la cote maxime. În cadrul acestui joc se întâlnesc două echipe care simulează un conflict militar. Atunci când joci airsoft faci parte dintr-o echipă în care trebuie să fii un pion principal pentru a fi câștigători.

Terenurile pe care se practică airsoft sunt de cele mai multe ori accidentate și îți poți pune în pericol sănătatea dacă nu ai încălțăminte specială. De aceea sunt recomandați cei mai buni bocanci militari pe care îi găsești și la NRG. O astfel de pereche de bocanci trebuie să fie compusă din materiale de cea mai bună calitate pentru a avea un randament bun.

Pe terenul de joc vei petrece foarte multe ore. E posibil să stai mult timp vara, așa că ai nevoie ca bocancii să fie ventilați corespunzător. În caz contrar pielea picioarelor nu va respira și te vei trezi cu un disconfort sporit. Mirosul neplăcut de după meci nu este nici el de neglijat. În acest caz va trebui să speli de fiecare dată bocancii, când nu ești atent la materialele din care sunt fabricați.

Calitatea adidașilor cu care te joci, va influența in mod direct randamentul pe terenul de joc. La airsoft București sunt terenuri care imită zonele de conflict militar. Astfel, vei merge de multe ori prin gropi, teren denivelat și zone unde luxezi piciorul foarte ușor dacă nu ești atent. Și tipul de bocanci militari aleși e important fiindcă un jucător rapid pe teren nu are voie să poarte adidași greoi. Acest lucru l-ar încetini foarte mult și l-ar face pradă sigură pentru inamic.

La fel ca interiorul și exteriorul bocancului e important. Cei mai buni bocanci militari sunt fabricați din piele naturală. Este cu mare atenție lucrată pentru a croi dintr-o singură bucată partea frontală. Pe lângă asta, cusăturile și celelalte îmbinări între materiale se fac cu material textil de cea mai bună calitate. În acest fel crește durata de funcționare a bocancilor.

Și cum bine știi că pe teren accidentat te mai lovești de o piatră, o cracă, o treaptă, atunci bocancii trebuie să fie dotați cu material mai dur din cauciuc în vârf și la călcâi. Dacă ai găsit perechea potrivită pentru tine, tot ce trebuie să mai faci este să intri pe terenul de joc.

Citește cu atenție regulamentul, caută replica de armă potrivită stilului tău de joc și provoacă-ți gașca de prieteni la cea mai tare experiență.