Dacă dumneavoastră sau prietenii dumneavoastră plănuiți să vă alăturați pieței cripto în viitorul apropiat, este o idee bună să învățați cât mai multe despre roboții de tranzacționare cripto. Din fericire sau din păcate, este nevoie de mult timp pentru a găsi un robot de tranzacționare cripto interesant, mai ales pentru începători. Doriți să economisiți timp și bani? BitiCodes Pro este considerat unul dintre cei mai demni de încredere, precum și robot de tranzacționare cripto avansată care operează începând cu septembrie 2022.

De ce le place oamenilor platforma menționată mai sus? Răspunsul este foarte simplu: BitiCodes Pro este ideal atât pentru începători, cât și pentru brokerii cripto calificați. Reamintim că BitiCodes Pro a fost creat pentru a ajuta diferite tipuri de brokeri cripto să ia decizii de tranzacționare mai bine informate.

Ceea ce trebuie să știți despre program este că acesta analizează piața cripto utilizând semnale de tranzacționare cripto. În special, acesta ia decizii de tranzacționare inteligente pe baza mișcărilor pieței pe termen scurt și pe termen lung.

Un fapt interesant: Există mii de criptomonede în circulație. Da, nu ducem lipsă de criptomonede. Cu toate acestea, jurnaliștii, analiștii și autoritățile de reglementare vorbesc de obicei despre Bitcoin, Ethereum și alte câteva criptomonede de renume mondial.

În cazul BitiCodes Pro, puteți selecta din peste 10.000 de criptomonede. Să sperăm că puteți folosi platforma menționată mai devreme pentru a investi în cele mai populare criptomonede, inclusiv Bitcoin, XRP, Solana și Ethereum. Depinde de dumneavoastră să decideți. De exemplu, puteți investi în XRP și într-o criptomonedă puțin cunoscută care ar putea câștiga popularitate în 2022 sau 2023.

BitiCodes Pro și importanța sa

Din fericire, nu trebuie să fiți un specialist IT sau un pasionat de cripto pentru a utiliza BitiCodes Pro. Știți de ce? Pentru că este foarte ușor de utilizat. După cum s-a menționat mai sus, BitiCodes Pro este potrivit atât pentru începători, cât și pentru brokerii experimentați de cripto.

De asemenea, trebuie să discutăm o chestiune foarte importantă. Este demn de remarcat faptul că criptomonedele sunt mai volatile în comparație cu multe acțiuni. Așadar, este important să monitorizați prețul criptomonedelor 24 de ore pe zi și șapte zile din șapte pentru a minimiza factorii de risc.

Cu toate acestea, ființele umane nu pot petrece 24 de ore pe zi în fața unui computer pentru o perioadă lungă de timp. Din fericire, este posibil să petreceți mai puțin timp în fața calculatorului și mai mult timp cu prietenii și membrii familiei. Trebuie să începeți să utilizați roboți de tranzacționare cripto cât mai curând posibil.

După cum puteți vedea, BitiCodes Pro este o opțiune bună. În plus, BitiCodes Pro este considerată una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare Bitcoin. Echipa din spatele BitiCodes Pro a lucrat din greu pentru a crea una dintre cele mai convenabile platforme.

De asemenea, trebuie să menționăm că puteți contacta serviciul clienți oricând doriți, chiar și la ora 4 dimineața. În plus, puteți discuta oricând diverse subiecte cu managerul dumneavoastră de cont personal. Da, BitiCodes Pro oferă un manager de cont personal dedicat.

În plus, echipa lor de asistență este multilingvă, un factor important pentru zeci de mii de brokeri cripto care nu vorbesc engleza. Nu în ultimul rând, aveți posibilitatea de a contacta echipa de asistență prin e-mail, precum și printr-un număr de telefon.