Astăzi, România este una dintre cele mai bune țări din Europa în care să te pensionezi sau să te muți pentru o perioadă lungă de timp. Asta pentru că această țară balcanică este cunoscută pentru costul scăzut al vieții, oamenii prietenoși și frumusețea naturală. Aveți doar două opțiuni când vă mutați în această țară; inchiriez un apartament (un apartament cu 2 camere sau un apartament 3 camere Bucuresti) sau cumpara o proprietate.

Din păcate, niciuna dintre aceste două opțiuni nu este ușoară fără o piață imobiliară bună și de încredere, cum ar fi Nobileo. Citiți mai departe pentru a descoperi de ce este logic să luați în considerare Nobileo pentru nevoile dvs. imobiliare.

Ce este Nobileo?

Nobileo este o piață imobiliară care oferă soluții premium personalizate atât pentru cumpărători sau chiriași, cât și pentru investitorii imobiliari din București. Deoarece sunteți în căutarea să vă mutați în România, Nobileo este platforma potrivită de care aveți nevoie pentru a găsi cele mai bune vânzare apartamente în București sau închirieri apartamente în București.

De ce ar trebui să luați în considerare Nobileo?

Există o mulțime de motive pentru care este logic să consideri Nobileo drept platforma ta imobiliară pentru a cumpăra sau a închiria o proprietate premium din București.

1.   Nivel de experienta

Un factor pe care trebuie să îl luați în considerare înainte de a alege o platformă imobiliară de încredere în București este nivelul de experiență. Interesant este că Nobileo are mulți ani de experiență în a ajuta oamenii (cumpărători și chiriași) să achiziționeze proprietățile visurilor lor.

În urmă cu 14 ani, Nobileo și-a început activitățile imobiliare în România sub numele de Nordis Real Estate. De-a lungul anilor, această platformă a conectat mii de clienți la proprietăți premium din București. Alegând această platformă pentru nevoile tale imobiliare, ai, de asemenea, șanse foarte mari de a găsi proprietatea visurilor tale.

2.   Echipa de consultanti cu experienta

Un alt lucru care face ca Nobileo să iasă în evidență față de ceilalți este faptul că are consultanți cu experiență.

După cum știți deja, cumpărarea sau închirierea unui apartament cu 3 camere sau un apartament 2 camere București vine cu o mulțime de probleme, mai ales pentru străini. Trebuie să te lupți cu probleme de limbă. De parcă nu este suficient, va trebui să vă familiarizați și cu acordul de înregistrare și contract din București. Aceste probleme vă pot determina să cumpărați proprietăți de la vânzătorul greșit.

Cu echipa de consultanți experimentați Nobileo, nu aveți de ce să vă faceți griji. În primul rând, cu această platformă, puteți fi sigur că obțineți proprietăți perfect optimizate și de top. Consultanții noștri se vor asigura, de asemenea, că nu întâmpinați niciun contract sau probleme legale atunci când cumpărați sau închiriați proprietățile preferate.

3.   Costuri mai mici de vânzare

Cu Nobileo, veți putea intra în legătură directă cu vânzătorii de imobiliare. Știi ce înseamnă asta pentru buzunarul tău? E simplu; nu va trebui să plătiți nicio taxă de intermediar. Puteți economisi oricând acești bani pentru lucruri mai importante.

În afară de taxa de intermediar, un alt lucru bun despre utilizarea Nobileo este că majoritatea proprietăților sunt disponibile la prețuri accesibile, în funcție de bugetul dvs. Puteți afla mai multe despre cum să închiriați sau să cumpărați proprietăți premium din București pe platforma noastră.