În fiecare săptămână îi recompensăm pe clienții noștri fideli cu un Pariu Gratuit. Tot ce trebuie să faci este să plasezi pariuri pe BAUMBET.ro (nu contează dacă sunt câștigătoare sau pierzătoare) și vei primi Pariul tău Gratuit. Acesta va fi creditat în fiecare zi de luni și va fi acordat pentru pariurile plasate săptămâna precedentă.

Eşti fan al pariurilor sportive şi îţi doreşti să poţi plasa cele mai bune bilete cu şanse mari de câştig chiar din confortul casei tale, la orice oră din zi sau noapte, fără să mai depinzi de programul caselor de pariuri fizice? Acum eşti cu un pas mai aproape de visul tău alături de platforma online baumbet.ro, unde ai acces la o ofertă de pariere impresionantă, dar şi la numeroase promoţii irezistibile, pe care nu trebuie să le ratezi.

Alege să plasezi cele mai bune bilete cu Baumbet

Atunci când eşti pasionat de sport şi vrei să îţi urmezi pasiunea prin intermediul pariurilor sportive online, pentru o experienţă de joc cât mai sigură şi avantajoasă, este important să alegi o casă de pariuri de încredere, care îşi desfăşoară activitatea în condiţii legale.

În acest sens, îţi propunem Baumbet, una dintre cele mai profesioniste agenţii de pariuri din România, care funcţionează cu licenţă emisă de către Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), autoritatea competentă care se ocupă cu gestionarea, monitorizarea şi controlul tuturor operatorilor de jocuri de noroc din ţară în efortul de a diminua evaziunea fiscală.

Acest lucru înseamnă că, din moment ce alegi Baumbet, nu numai că joci legal, ci ai parte automat şi de protecţie 100% în ceea ce priveşte banii tăi şi datele personale. Bineînţeles, dincolo de siguranţă, echipa Baumbet îşi încântă clienţii şi cu o gamă generoasă de evenimente sportive, oferte de pariere şi super cote, astfel încât oricine să aibă şansa de a găsi ceva pentru care să plaseze un bilet online câştigător.

Pariază simplu şi rapid, de pe orice dispozitiv

În materie de pariuri sportive, online totul este mai simplu şi mai eficient. De aceea, Baumbet a dezvoltat platforma virtuală intuitivă şi uşor de accesat baumbet.ro, care oferă jucătorilor posibilitatea de a plasa biletele dorite online, cu doar câteva click-uri.

Acest lucru înseamnă că acum ai şansa de a economisi timp preţios, fără să mai fii nevoit să te deplasezi la casele de pariuri sportive stradale şi să depinzi de programul de funcţionare al acestora. Din confortul casei, din vacanţă în destinaţia estivală de peste hotare sau de oriunde te-ai afla, acum nu trebuie să îţi mai faci griji că vei rata meciul în care joacă echipa ta preferată.

Mai mult, graţie celei mai noi tehnologii de Responsive Web Design pe care o utilizează Baumbet, acum ai automat parte de o experienţă cât mai rapidă, accesibilă şi plăcută de pariere online, de pe orice dispozitiv electronic, indiferent dacă este vorba de telefon, laptop, tabletă sau desktop. În cazul în care nu te dezlipeşti de smarthphone,

îţi propunem de exemplu să descarci şi aplicaţia mobilă Baumbet, care să te însoţească în fiecare moment şi să te ţină la curent cu cele mai tari evenimente sportive, dar şi cu noutăţi, rezultate sau statistici în ceea ce le priveşte pe acestea. 

Răsfoieşte promoţiile Baumbet şi profită de beneficii

La Baumbet, fiecare client este răsplătit pentru fidelitate, indiferent dacă este parior cu experienţă sau începător. De la bonusurile palpitante de bun venit sau ofertele speciale cu super cote pentru meciurile zilei şi până la câştigurile suplimentare fără condiţii restrictive, alături de această casă de pariuri sportive online mereu vei reuşi să fii în avantaj.

Mai mult, află că echipa Baumbet ştie faptul că jucătorii au un apetit ridicat pentru pariuri sportive în fiecare săptămână, motiv pentru care încearcă să satisfacă pe deplin nevoilor şi preferinţele acestora şi să-i menţină cât mai implicaţi, punându-le la dispoziţie o promoţie unică, pe care nu trebuie să o ratezi nici tu: este vorba despre pariuri gratuite săptămânale.

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia acestora este să plasezi în mod constant pariuri pe baumbet.ro, indiferent dacă sunt câştigătoare sau nu, şi ulterior vei primi un pariu gratuit, care va fi creditat în fiecare zi de luni şi va fi acordat pentru pariurile plasate în săptămâna precedentă.

Dar asta nu e tot! Ce mai trebuie să ştii este că toate câştigurile provenite din aceste pariuri gratuite săptămânale sunt fără condiţii de rulaj şi pot fi retrase imediat, aşa că nu mai sta pe gânduri şi intră şi tu acum în comunitatea Baumbet pentru a beneficia de cele mai atractive promoţii în calitate de parior ,,cu acte în regulă”.