În lumea atelierelor și a garajelor, organizarea corectă și siguranța sculelor este esențială. Dulapul de scule mobil cu 7 sertare metalice de la Milwaukee, disponibil prin Toolsboxservices, se dovedește a fi o soluție ideală pentru toate necesitățile de depozitare și acces la instrumente.

Caracteristici de top:

  • Protecție Anti-Răsturnare: Un sistem ingenios care permite deschiderea doar a unui singur sertar odată, prevenind astfel riscul de răsturnare al dulapului.
  • Sertare Robuste: Cu o capacitate impresionantă de susținere de 45 kg pentru sertarele standard și 90 kg pentru sertarul inferior, acestea sunt prevăzute și cu funcție soft-close pentru închidere lină și silențioasă. Plus, fiecare sertar beneficiază de protecție antiderapantă pentru a ține sculele fixe și în siguranță.
  • Facilități pentru Scule Electrice: Sertarul inferior este special conceput ca organizator pentru scule electrice și acumulatori. Mai mult, dulapul dispune de o stație de încărcare cu prindere magnetică, permitând astfel încărcarea acumulatorilor direct pe dulap.
  • Detalii Funcționale: Cu roți industriale de 125 mm, mutarea dulapului devine o briză. De asemenea, blatul de lucru superior, realizat din ABS, oferă orificii pentru șurubelnițe și compartimente suplimentare, fiind ideal pentru proiectele în curs. Panoul perforat, completat de cârlige și suporturi, facilitează accesul rapid la sculele frecvent utilizate, în timp ce rafturile laterale suplimentare sunt perfecte pentru depozitarea sticlelor și dozelor.
  • Durabilitate și Rezistență: Construit pentru a dura, acest dulap poate suporta o greutate totală de până la 800 kg. Apărătoarele de colț din ABS îl protejează de potențialele daune atunci când este mutat prin garaj.

Acest dulap de scule este nu doar un instrument practic, dar și un partener de nădejde în orice atelier sau garaj. Fie că ești un profesionist sau un amator pasionat, dulapul Milwaukee, disponibil la Toolsboxservices, îți va îmbunătăți semnificativ spațiul de lucru și eficiența.

Nu rata oportunitatea de a-ți organiza spațiul în mod optim și de a avea toate sculele la îndemână. Investește în calitate și funcționalitate!