În spatele oricărei reușite stă o echipă. O echipă în care fiecare își are rolul bine definit și toți cunoasc importanța rolului pe care îl au. Este ca un joc de puzzle în care fiecare reprezintă o piesă. În ultimul timp se pune tot mai mult accentul pe echipă și teamwork.

Eficiența unei echipe depinde de mai multe lucruri în afara celor care implică strict aptitudinile la locul de muncă. Unul dintre acestea este legat de faptul că o echipa trebuie în primul rând să se cunoască, nu doar profesional, ci și personal. Astfel “coechipierii” pot descoperi că au aceleași hobby-uri sau preferințe culinare, preocupări sau activitați comune. Lucrurile acestea consolidează echipa și influențează direct activitatea profesională.

Oferta de team building pe care ți-o propunem noi va veni cu siguranță în ajutorul tău pentru a putea oferi echipei tale o experiență de neuitat.

Working together is success

Oferta noastră este de 180 lei/zi de persoană, și se adresează grupurilor de minim 16 persoane, în acest preț sunt incluse:

  • cazarea în cameră dublă
  • micul dejun, prânzul și cina
  • saună în incinta pensiunii
  • teren de sport multifuncțional

În funcție de preferințe și disponibilitate cazarea grupului se poate face în Pensiunea Banffy, unde dispunem de 11 camere din care 8 sunt duble cu pat matrimonial și baie proprie, 3 sunt de tip family, au pat matrimonial, 1 pat suprapu și baie proprie.

pensiune

O altă variantă de cazare este în cele 3 vile, Aura, Roua și Luna. Aceste vile dispun fiecare de un living comun la parter și 3 camere duble cu baie proprie.

Alege opțiunea potrivită echipei tale!

Pensiunea Banffy

Str. Magura Nr. 50/A
Toplita (Statiunea Bradul)

(+4) 0753-991.991
rezervari@pensiuneabanffy.ro
www.pensiuneabanffy.ro