Fie că ești protagonista unei povești de dragoste care a ajuns deja la maturitate sau te afli în primele luni de relație, alegerea cadoului pentru iubit reprezintă un subiect serios. De multe ori te ai ceva dubii și nu știi ce să-i mai cumperi pentru a-l face fericit și vrei să alegi un dar imprevizibil. Dacă ești la începutul vieții de cuplu, poate nu îi cunoști prea bine gusturile și nu vrei să dai greș cu ideile tale de cadou.

Orice femeie își dorește ca la fiecare eveniment important să-și surprindă partenerul cu idei de cadouri inedite pentru el.

Chiar dacă sărbătoriți Valentine’s Day ori doar vă pregătiți pentru celebrarea unei ocazii importante din relația voastră, cadourile trebuie să fie de neuitat. Iată câteva soluții din care te poți inspira pentru un dar remarcabil:

  1. Traseu montan cu rachete de zăpadă în județul Harghita – zilele de iarnă vor fi mai plăcute dacă alegi această experiență pe tărâmuri de natură ce au rămas intacte. Dacă vă plac sporturile montane și doriți să vă bucurați în doi de ce poate să vă pună iarna la dispoziție, nu mai sta pe gânduri. Alege să-i faci cadou unul dintre tururile disponibile.
  2. Trăiești o frumoasă poveste de iubire alături de un bărbat pasionat de băuturi fine? Atunci un cadou de tip experiență potrivit pentru el ar fi un city break în Scoția pentru a descoperi drumul whiskey-ului.  În timpul degustărilor veți avea parte și de un periplu cultural. În prima zi se vor vizita Cairngorms National Park și se va degusta băutura mult dorită în cea mai mare distilerie scoțiană – Dalwhinnie. În cea de-a doua zi, în program va fi cuprinsă și descoperirea meșteșugului de a construi butoaiele pentru whiskey. Cea de-a treia zi va fi cu adevărat spectaculoasă pentru că drumul vă va purta pe urmele familiei regale în regiunea Royal Desidee.
  3. Adrenalină accesibilă tuturor? Sigur, doar dacă alegi să-i oferi drept cadou o sesiune de karting, unde pot participa atât copiii, cât și adulți. Așadar, puteți veni cu întreaga familie pentru a savura clipele de aventură. Trebuie să știi că ai de ales între mai multe tipuri de curse a câte zece sau cincisprezece minute fiecare. La final, veți rămâne surprinși de bucuria resimțită pe pista de karting, însă veți primi la sfârșit poze digitale și podium drept amintire.
  4. Relaxare în doi – masajul de cuplu combinat cu o sesiune de coaching poate fi o experiență benefică vieții în doi. Cu siguranță programul încărcat de la muncă și activitățile cotidiene vă determină să nu vă bucurați atât de mult unul de celălalt. Așadar, în cadrul unei astfel de sesiuni nu doar că vă veți relaxa, dar veți reuși să eliminați tensiunile dintre voi și să îmbunătățiți modul în care comunicați.

Nu ezita, alege unul dintre cadourile prezentate și sigur legătura dintre voi va deveni mai strânsă!