Hotel Ambasador este un hotel de patru stele din București, situat pe Bulevardul Magheru. Clădirea de 13 etaje a fost proiectată de arhitectul Arghir Culina în stil Art Déco.

Construcția are caracter monumental, fațada fiind marcată de linii drepte și de o perfectă simetrie. Terasa hotelului, aflată la nivelul 12, oferă o panoramă asupra bulevardului, a pieței Palatului Regal, dar și a Hotelului Intercontinental sau a Casei Poporului.

Hotelul este cea mai bună alegere fiind în centrul capitalei.Datorită localizarii perfecte și a ospitalității întregului personal, cu siguranță sederea dumneavoastă  va fi confortabila și placută. Hotel Ambasador este gazda perfectă pentru cei care vizitează Bucureștiul, atât pentru business, cât și pentru relaxare.

  Cei care aleg sa își petreacă un sejur la acest hotel sunt la doar câțiva pași distanță de cele mai importante atracții turstice precum Muzeul Național de Istorie, Muzeul Național de Artă, Ateneul Român, Teatrul Național, Parcul Cișmigiu sau  Centrulul  Vechi și nu numai.

Oferă unităţi de cazare elegante, cu acces gratuit la internet WiFi şi la internet de mare viteză prin cablu. Oaspeţii au la dispoziţie şi un salon de înfrumuseţare.Toate camerele Hotelului Ambasador oferă aer condiţionat, minibar şi TV LED cu canale prin cablu. Băile sunt moderne şi includ articole de toaletă gratuite, halate de baie şi papuci.

Restaurantul hotelului serveşte mâncăruri internaţionale. Oaspeţii au la dispoziţie şi room service.Cu o capacitate de aproximativ 60 de persoane, restaurantul situat la etajul I este deschis zilnic intre orele 07:00-22:00.

Într-o atmosferă relaxantă impregnată de accentele istorice ale unei clădiri monument de arhitectură, restaurantul hotelului vă oferă o mare varietate de specialități culinare. Poate fi locația ideală pentru evenimente private, petreceri, evenimente corporate.

Amplasarea în centrul Bucureștiului în proximitatea mijloacelor de transport în comun, parcarea privată, împrejurimile pline de istorie, designul interior modern fac din hotelul Ambasador locația perfectă pentru diferite evenimente. Fie că este vorba despre un eveniment corporate, guvernamental, non-profit sau privat suntem convinși că veți aprecia flexibilitatea pe care o oferă sălile de evenimente situate la etajul 12 al hotelului.

HOTEL AMBASADOR este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de muzee, arhitectură și gastronomie.

Pentru informatii despre hotel mai multe detalii pe site  sau Facebook

Rămâi conectat pe Observator culinar cu cele mai noi știri !

 

    articol scris de Prădatu Gabriela Andreea