Cunoscută și sub denumirea de „Perla Moldovei”, stațiunea Slănic Moldova poate fi locul ideal de petrecere a timpului liber, perfect pentru relaxare, oxigenare și încântare alături de cei dragi.

Stațiunea Slănic Moldova se află în județul Bacău, este așezată pe râul Slănic, la poalele munților Nemira, la altitudinea de 530 m.

Stațiunea este renumită pentru izvoarele sale de ape minerale, bicarbonatate, ușor sulfuroase, clorate, sodice, hipertonice, hipotonice și oligominerale, izvoare descoperite încă din anul 1801.

Una dintre unitățile de cazare care primesc turiști cu brațele deschide este Hotel Moldavia, o unitate nouă de cazare, de 3*, elegantă, curată și foarte primitoare.

În trecut, clădirea hotelului a fost una dintre cele mai luxoase vile din stațiune, având o istorie de mai bine de un secol. Ulterior, imobilul a găzduit Centrul de perfecționare Bankpost. La 111 ani distanță, clădirea a fost restaurată și introdusă în circuitul turistic sub forma de Hotel Moldavia.

Hotelul are o capacitate de 27 de camere și 2 apartamente iar fiecare încăperedispune de baie proprie, internet wifi gratuit, cablu TV, minibar, televizor cu ecran plat, mobilier de înaltă calitate.

Atât oaspeții hotelului cât și turiștii din afara sa pot servi masa în cadrul uimitorului restaurant Slănic Moldova din incinta hotelului Moldavia. Incinta pune la dispoziția oaspeților preparate culinare pregătite cu pasiune de bucătari pricepuți, preparate care fac parte atât din bucătăria internațională cât și preparate tradiționale românești.

Restaurantul este deschis în fiecare zi  a săptămânii în intervalul orar 08:00 – 22:00.

Clienții hotelului pot servi micul dejun aici și pot alege dintr-o selecție bogată de ceaiuri, lactate, cafea, brânzeturi, mezeluri, preparate calde, fructe proaspete, prăjituri de casă, etc.

Restaurantul are o capacitate de 60 de locuri, este localizat la parterul hotelului și este clasificat la 3*. Acesta poate fi locația perfectă pentru anumite evenimente private cum ar fi aniversări, botezuri, nunți, cocktailuri sau cine festive de afaceri. Orice fel de eveniment organizat aici va fi un succes.

Restaurantul dispune și de 40 de locuri în exterior, pe terasa restaurant Moldavia. Persoanele care caută o oază de liniște, de relaxare și de aer curat pot servi masa, indiferent că doresc un antreu, un fel principal, un desert sau pur și simplu vor să deguste un pahar de vin nobil sau o altă băutură fină.

Mai multe detalii suplimentare dar și imagini ale hotelului și restaurantului Moldavia se pot găsi pe site-ul web www.hotelmoldavia.ro. Pentru rezervări se poate suna la numerele de telefon 0753 068 282 sau 0234 708 570.