Dupa colorarea unei kit picturi pe numere, este deja dificil sa rezistati achizitionarii unei noi. Adesea au o tematica similara, deoarece fiecare persoana alege pentru sine ceea ce ii place. Pentru ca picturile sa se integreze armonios in interior, trebuie sa va ganditi la aspectul lor.

Compozitii modulare

Una dintre cele mai populare optiuni este aranjarea picturilor dupa tematica, ceea ce creeaza impresia ca toate sunt conectate printr-un fir comun invizibil. Cu toate acestea, in acest caz, nu ar trebui sa le asezati strict intr-un singur rand, deoarece acest lucru va face camera sa para mai mult un muzeu sau o galerie de arta.

Un mare avantaj al picturilor de pe site-ul Picturipenumere.ro este faptul ca puteti alege imediat subiectul si schema de culori a viitorului tablou, care se va potrivi cu interiorul dvs., deoarece putem realiza o pictura pe numere conform oricarei imagini.

Pentru a anima compozitia, cel mai bine este sa folositi tablouri de diferite dimensiuni si cu orientari diferite. Acest lucru va crea un stil neglijent, dar totodata bine ordonat. Picturile nu trebuie plasate intr-un dreptunghi strict – marginile lor, dimpotriva, se pliaza intr-o figura fara forma. O astfel de predominanta a haosului asupra ordinii aduce tendinte proaspete in designul general al camerei si permite oaspetilor sa-si pastreze ochii pe opera de creatie pentru o lunga perioada de timp. Pentru cei care doresc sa creeze o impresie maximala, exista o alta optiune.

Pentru a rezuma, acordati atentie urmatoarelor optiuni:

·         selectia ramei;

·         alegerea dimensiunii picturii;

·         orientare spre interior;

·         tematica de lucru.

Rame sculptate

Majoritatea de seturi picturipe numere sunt echipate cu suspensii simple de tip ascuns care va permit sa fixati tabloul pe perete, dar in acelasi timp nu o evidentiaza in mod deosebit. Daca doriti ca pictura dvs. sa aiba parte de cea mai mare atentie, atunci aceasta trebuie sa fie inramanata intr-o rama sculptata voluminoasa. Acest lucru va face ca pictura sa iasa in evidenta pe fundalul altor articole de interior si multi oaspeti il pot considera o panza scumpa pictata de mainile unui pictor celebru.

Desigur, aceasta optiune este potrivita doar pentru interioare clasice si nu se va potrivi cu stilul stil loft sau high-tech. Prin urmare, cadrul trebuie ales, ghidandu-va dupa principiile generale de armonie a obiectelor dintr-o incapere.