De ce ai nevoie pentru a pregăti paste cu somon?

Ingrediente
  • 300 g paste
  • 40 g unt
  • 1 ceapă mică, tocată mărunt
  • 100 g smântână
  • 75 g parmezan, ras
  • 200 g somon gătit sau afumat
  • pătrunjel, după gust
  • sare, după gust
  • piper, după gust
  • Cum pregătești pastele cu somon
Pregătești pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Topești untul într-o tigaie, la foc mare. Călești ceapa, aproximativ 2 minute. Torni smântâna și amesteci până dă în clocot, apoi mai lași pe foc încă 3 minute, la temperatură mică. Adaugi parmezanul, sare și piper, până obții un sos.
Combini pastele și somonul bucățele cu sosul, și dai pe foc încă 1-2 minute. Servești cu extra parmezan și pătrunjel tocat, dacă dorești.
Servim pe loc. Pastele sunt bune cât sunt calde.

Poftă bună!

articol scris de Pradatu Gabriela Andreea 

V-a plăcut articolul nostru ?

Vă așteptăm și pe pagina de Facebook.

Rămâi conectat pentru articole interesante din gastronomie și nu numai!

 

observatorculinar.ro
observatorculinar.ro