„Digitalizarea este viitorul” este o expresie pe care o auzim tot mai mult în ultima perioadă de timp și din ce în ce mai puțini sunt cei care nu cred în ea. Pandemia nu a făcut decât să accelereze un proces ireversibil.

De 7 ani, noi, cei de la KEEP IT MOBILE, o firmă 100% românească, dezvoltăm soluții software ce ajută companiile să-și eficientizeze fluxurile și, implicit, să se digitalizeze.

Ca și background, noi, cei de la KEEP IT MOBILE, provenim din multinaționale unde mare parte din experiență am dobândit-o alături de companii de software internaționale axate pe zona de aviație, meteorologie, logistică etc.

Ce este nou la soluțiile noastre

„Utilizăm o tehnologie nouă pentru trasabilitatea activităților, resurselor umane și în general a obiectelor fizice. Tehnologia se numește NFC și o avem cu toții integrată în telefoanele mobile, fiind cunoscută pentru plățile mobile, doar că noi am aplicat-o în alte scopuri.

Practic, atașăm astfel de cipuri NFC pe echipamente, scule, locații, urmând ca printr-o simplă atingere cu telefonul mobil să avem toate informațiile în acel loc!”, a afirmat Vicențiu Corbu, CEO-ul companiei KEEP IT MOBILE.

Propunerea noastră de digitalizare rapidă în criză

În ultimii 7 ani, KEEP IT MOBILE a dezvoltat o serie de soluții software care acoperă nevoia de digitalizare pentru o bună parte din industrii.

„ACUM intenționăm să livrăm aceste soluții la un cost minim pentru orice companie de pe teritoriul României care dorește digitalizarea fluxurilor operaționale, dar nu își permite investiții majore în acest moment de criză.

Astfel, venim cu un cost începand de la 100 euro/lună care este menit doar să ne acopere nouă, celor de la KEEP IT MOBILE, cheltuielile operaționale cu implementarea/suportul soluției tehnice amintite.

În acest fel, orice companie poate fi digitalizată începând cu luna 2 la un cost minim!”, a adăugat Vicențiu Corbu (vezi video).

Cum a pornit totul

Echipa KEEP IT MOBILE a lansat, în anul 2015, prima demonstrație la nivel global a tehnologiei NFC aplicată în sectorul de Petrol și Gaze.

De atunci, își îmbunătățește continuu soluțiile, aplicând tehnologia NFC și în alte domenii de interes precum:  

  • Activități de mentenanță 
  • Planificarea și Urmărirea Producției 
  • Trasabilitatea și managementul mijloacelor fixe și al obiectelor de inventar 
  • Lucrări de curățenie
  • Facility Management
  • Sectorul viticol
  • Control Access.

Compania KEEP IT MOBILE a obținut distincția Seal of Excellense în cadrul programului Horizon 2020 al Comisiei Europene, faza 2, în 2016, fiind la acel moment PRIMA COMPANIE ROMÂNEASCĂ deținătoare a acestui scor pentru dezvoltarea tehnologiei NFC.

CEO-ul companiei, Vicențiu Corbu, a avut două apariții la ProTV, la emisiunea lui George Buhnici (în anul 2012, respectiv în 2019), unde am prezentat tehnologia, ultimul material fiind pe site-ul ProTv:

https://stirileprotv.ro/stiri/ilikeit/ilikeit-cum-ajuta-cipurile-activitatea-din-zona-industriala.html?fbclid=IwAR0MfGNnzUFRRAf4IQbaAyBV8xMSOndtOLdQFcrjHuCqeoxBG9JRw27_6VY

Vă invităm să ne cunoașteți mai bine pe NOUL NOSTRU SITE https://www.keep-it-mobile.com

Împreună vom reuși să digitalizăm afacerea ta!