10.03.2022

Cu un număr de peste 20000 de cursanți calificati in diferite meserii, Centrul de Formare Profesională Eurodeal este unul din centrele de incredere din Romania, care a oferit tinerilor, care sunt la început de drum și persoanelor care doresc să facă o meserie de aur în domeniul gastronomiei șansa de a învața arta culinară de la cei mai buni formatori.

Chiar astăzi a avut loc un nou examen la cursul de bucătar. Cu mari emoții, viitorii bucătari și-au prezentat preparatele culinare. Acestea au fost diversificate, având o paletă colorată de preparate.

Cursurile de bucatari organizate de Eurodeal au o durata de 20 de saptamani, in care se alterneaza practica realizata in restaurante si hoteluri cu practica sustinuta de catre lectori profesionisti.

Fie ca vorbim despre persoane care lucreaza deja dar nu au calificare, fie ca sunt tineri care doresc sa invete o meserie, aceasta scoala este recomandarea ideala.

In pozele de mai jos puteti vedea o parte din absolventii acestui curs de bucatar, le dorim felicitari si mult succes in cariera!

Detalii despre cursuri puteti gasi pe: https://cursuridecalificare.ro/ iar fotografii de la examene puteti vedea pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/cursuridecalificare.ro