observatorculinar.ro

Numere de magie, street dance şi delicatese la Players Party Dr. Oetker Junior Trophy

După vizita lui Ilie Năstase şi a lui Victor Hănescu la Centrul Naţional de Tenis, micii sportivi care concurează la cea de a șaptea ediție a Dr. Oetker Junior Tophy au avut parte de un adevărat show la Players Party și de numeroase surprize.

Cei mici s-au bucurat de numerele de iluzionism ale magicianului Verdini și au aplaudat momentele artistice oferite de trupa de street dance Brothers Crew.

De asemenea, toți participanții la petrecere au degustat torturile turneului făcute cu ingrediente pentru prăjituri de la Dr. Oetker, de pizza Feliciana, Paula Pudding și Bambino Party de la Angelli.

La cea de a șaptea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, competiție internațională din cadrul Tennis Europe, categoria 1, care are loc pînă la sfârşitul acestei săptămâni la Centrul Național de Tenis din Capitală, concurează 156 de sportivi din 26 de țări.

Sponsorul oficial al turneului organizat de Federația Română de Tenis este Dr. Oetker Romania, iar promotorul competiției este SCG – Smart Corporation Group.