Prietena ta tocmai a început o dietă, pentru a putea arăta extraordinar la vară, pe plajă? Te bucuri pentru ea, deoarece își va recăpăta încrederea în sine și nu o vei mai auzi toată ziua cum se plânge și își pune la îndoială frumusețea? Vrei să o ajuți să treacă mai ușor prin acest proces, pentru că știi cât de greu îi este, fiind o fire care iubește mâncarea și care ar da orice pentru o prăjitură? Ei bine, ai nimerit la fix, deoarece articolul de față îți va oferi cele mai practice 3 sfaturi la care poți apela pentru a-i fi de ajutor. Citește-l până la capăt și află mai multe detalii utile!

Iată cum îți poți ajuta iubita să slăbească mai ușor

1.     Găsește alternative sănătoase

Primul lucru pe care îl poți face pentru prietena ta, astfel încât să o ajuți să treacă mai ușor prin procesul anevoios și solicitant de slăbire, este să găsești alternative sănătoase la lucrurile pe care obișnuia să le consume, dar care nu erau chiar atât de benefice pentru ea. De exemplu, în loc de ciocolata clasică, pe care o adora atât de mult, ai putea să apelezi la ciocolata ecologică Chocolates Sole de la scufița-roșie.ro, care este 100% bio și are un gust foarte bun. Așadar, îi va plăcea, fără doar și poate!

2.     Încurajeaz-o constant

Bineînțeles, vor mai exista și momente când va avea tentația să cedeze și să renunțe la tot din cele mai mici motive, cum ar fi faptul că nu observă nicio schimbare, că nu crede că o să poată reuși, că nu are niciun rost, iar atunci va trebui să o încurajezi și să-i amintești de ce a început. Dacă vei fi lângă ea și o vei susține constant, lucrurile vor deveni mult mai ușoare.

3.     Gătește-i mai des

Nu în ultimul rând, un alt lucru cu care îi poți fi de mare folos este să începi să-i gătești mai des acasă, atunci când ea nu are timp sau energie să facă asta. Chiar dacă nu ai mai făcut asta până acum sau nu ești foarte priceput în bucătărie, poți începe cu rețete simple, care vor face, totuși, diferența. Gătind acasă, va fi mult mai ușor să măsori caloriile și să te asiguri de calitatea alimentelor pe care le consumă. Mâncarea ar trebui să fie plină de proteine și cu cât mai puține grăsimi, dar cu un număr ideal de calorii, pentru a-i ține de foame câteva ore bune.

În concluzie, dacă vrei să o ajuți pe iubita ta să aibă un proces de slăbire mai lin și să poată trece cu bine de el, încearcă să o încurajezi mereu, să o înțelegi și să o ajuți, ținând cont de sfaturile de mai sus!

Sursă foto: Pixabay.com