Imaginează-ți unul dintre următoarele scenarii: ajungi acasă după o zi lungă la birou – cei mici își doresc o gustare dulce și delicioasă – prietenii voștri vin într-o vizită neanunțată – e duminică seară și vrei un moment doar pentru tine. Știi ce au toate acestea în comun? “Rimează” perfect cu un plic de ciocolată caldă cremoasă, de la Arthemia Milano.

Istoria Arthemia Milano

Anul 1968 marchează un moment unic în viața familiei Di Benedetto, din Milano. Biagio pune bazele unei companii care de-a lungul timpului va revoluționa piața de profil din Italia și din lume și va aduce noi gusturi în topul preferințelor consumatorilor din întreaga lume. De la primul produs – un digestiva – compania reinvetează frappeul, pentru ca în 1983 să se facă remarcată cu un nou hit – ciocolata caldă alba, primul sortiment din Italia. Catalogul este completat rapid cu noi gusturi care cuceresc amatorii de dulce din Milano: nocciolla, cocos, mentă și rom. Astăzi, Arthemia este un brand recunoscut la nivel internațional și servit în cele mai importante restaurante și cafenele din lume. Plicurile cu ciocolată caldă fac deliciul consumatorilor mari și mici, iar cu un pic de atenție și pasiune, pot fi preparate la fel de bine și acasă!

Sortimentele de ciocolată caldă la plic

În România, plicurile cu ciocolată caldă Arthemia Milano sunt disponibile pentru comandă pentru acasă, astfel că poți avea oricând o armă secretă împotriva zilelor mohorâte de toamnă. 10 arome speciale te vor cuceri rapid, fie că preferi ciocolata cu portocală și scorțișoară, fie că-ți face cu ochiul aroma de caramel.

Secretul ciocolatei calde cremoase

În 3 pași simpli și câteva mișcări ample, poți avea ciocolată caldă pe care o visezi chiar la tine acasă. Trebuie doar să torni conținutul plicului în 125 ml de lapte rece și să pui recipientul pe aragaz, la foc mediu. Trebuie de acum să amesteci în mod continuu până se îngroașă lichidul. Îți dorești o textură apropiată de cea de budincă, astfel încât să te bucuri de cât de cremoasă, densă și intensă este ciocolata ta caldă. Dacă ții o dietă specială, o poți prepara și cu lapte vegetal, de ovăz sau de soia (varianta barista te va aduce cel mai aproape de textura clasică).

Știm că simți deja gustul ciocolatei calde preferate, nu-i așa? Grăbește-te să comanzi, iar dacă încă nu te poți hotărî, ai la dispoziție și variantele mixate de 10 gusturi, care te vor ajuta să iei o decizie informată!