Restaurantul La Traditia este un loc minunat pentru a experimenta o autentică bucătărie românească, preparată cu ingrediente proaspete și de calitate. Am avut plăcerea de a vizita acest restaurant și am fost impresionat de serviciile lor deosebite, precum și de ambianța plăcută și primitoare.

Situat în Pantelimon, pe Sos. Cernica 53, restaurantul La Traditia oferă o varietate de preparate delicioase, pregătite cu pasiune și respect pentru tradiția culinară românească. Meniul a la carte este divers și cuprinde o gamă largă de preparate, de la aperitive și salate, la preparate gătite, la tigaie, la grătar și, desigur, deserturi.

Am început cu o selecție de aperitive, gustoase și cu o prezentare elegantă. Am continuat cu o supă de pui, care era caldă, savuroasă și perfectă pentru o zi răcoroasă de iarna.

Pentru felul principal, am ales o tochitura moldoveneasca. Preparatul era foarte gustos, iar mămăliga era perfectă, cu o textură fină și cremoasă.

Nu puteam să plecăm fără să încercăm și deserturile, așa că am ales clătitele La Traditia, care erau delicioase și perfecte pentru a încheia o cină delicioasă.

Ambianța restaurantului este foarte plăcută și primitoare, cu o decorare clasică și elegantă. De asemenea, restaurantul oferă și o terasă frumoasă și spațioasă, unde se poate savura masa în aer liber, în timp ce se admiră frumusețea naturii din jur.

În concluzie, restaurantul La Traditia este un loc excelent pentru a experimenta o autentică bucătărie românească, într-o ambianță plăcută și primitoare. Personalul este foarte amabil și serviciile sunt de calitate. Recomandam cu încredere acest restaurant tuturor celor care caută o experiență culinară autentică și delicioasă.

https://latraditia.ro/

Adresa – Sos Cernica 53, Pantelimon, Ilfov

Telefon comenzi – 0720 979 208

Telefon evenimente – 0735 085 506