Atunci când cineva pleacă în vacanță ori într-o călătorie de un weekend sau chiar o zi, își stabilește în detaliu ce va face acolo unde merge, ce obiective turistice va vizita, care este traseul pe care îl va urma etc. Puțini sunt însă cei care, la plecare, își stabilesc și locurile în care vor mânca. E drept că în vacanță nu pleci cu scopul de a mânca, însă un om care se prețuiește pe sine știe că o masă copioasă într-un mediu relaxant și îmbietor poate face diferența și poate stimula buna dispoziție.

În altă ordine de idei, nu e neapărată nevoie să pleci în vacanță, să îți serbezi ziua sau să aniversezi cine știe ce ca să mănânci într-un restaurant bun. Dimpotrivă, poți face o sărbătoare chiar și dintr-o zi banală de serviciu. Noi, românii, ne-am obișnuit să mâncăm adesea pe birou, deasupra tastaturii, cu ochii ațintiți în ecrane, și am uitat complet de noi, de ceea ce ne creează bucurie și ne ajută să ne simțim bine zi de zi.

Așteptăm mereu un motiv pentru a ne răsfăța în atmosfera intimă a unui local pe gustul nostru. Inutil să mai vorbim despre deplasările de serviciu în alte orașe, unde, în loc să aleagă un loc fain pentru o pauză de masă, mulți angajați se reped la o merdenea sau un covrig cu susan pentru a-și astâmpăra foamea și a încerca să funcționeze toată ziua ca niște roboți sau, și mai rău, pentru a pune de-o parte diurna pe care o primesc în delegație.

Pentru toți aceia care știu să prețuiască fiecare zi, care înțeleg că performanța se atinge mai ușor atunci când, printre sarcini și termene limită, se poate strecura și o oră de calm și deconectare, astfel încât creierul să poată vedea mai clar și mai relaxat problemele pentru care caută soluții, în fiecare oraș din țară și din străinătate există locuri în care pot mânca împărătește și își pot acorda respectul pe care îl merită.

Un astfel de loc este și Restaurantul STAGE – Nice Dining din Galați, recunoscut pentru preparatele sale din carne de vită, atent pregătite de bucătari experimentați, și pentru selecția sa extinsă de vinuri care completează perfect fiecare preparat. De asemenea, decorul modern și confortabil al restaurantului, împreună cu serviciul impecabil al personalului, creează o experiență atât de plăcută, că merită să o trăiești măcar o dată în viață.

Pentru gălățeni, STAGE este un restaurant de top și o alegere excelentă pentru cei care caută o experiență gastronomică memorabilă, însă nici chiar ei nu pot spune că au încercat tot ce era de încercat din meniu și acum pot merge într-un alt local cu inima împăcată. De ce? Pentru că, de curând, în meniul de la STAGE au fost incluse preparate noi și spectaculoase, precum Homar Premium si T-bone, care surprind prin ineditul plating-ului și prin gustul de o savoare unică, ce te face să vrei să revii iar și iar. Dar vedeta care „strălucește” pe mesele clienților este mușchiul de vită preparat pe piatră încinsă, care arată ca desprins din reclame și plasat în farfuriile pofticioșilor și care reușește să combine prospețimea cărnii cu aromele unor ierburi capabile să confere calitate și autenticitate preparatului.

Dacă te numeri deci printre oamenii care știu să dea savoare fiecărei zile și ajungi vreodată în Galați, amintește-ți să mănânci într-un loc cu care vei asocia ulterior orașul pe care îl vei recomanda și altora – Restaurantul STAGE. Dacă ești gălățean și vrei să ai garanția unui prânz pe cinste sau a unei cine ca în filme, bucură-te că trăiești în orașul în care există Restaurantul Stage și profită cât poți de mult de el! Mai mult, spune-le și altora despre experiența petrecută acolo și despre gustul preparatelor sau modul în care ești servit și ajută-i să înțeleagă că Stage poate fi un obiectiv turistic în sine. Tu ca gălățean ai cu ce te lăuda.

Așadar, dacă te-a cuprins o poftă nebună de mâncare bună notează adresa – Strada Al. Cernat nr. 79, Galați – și mergi acolo fără ezitare. Vei avea ce să povestești și îți vei surprinde până și cei mai mofturoși amici sau colegi.