Incepand de la jumatatea lui octombrie, oamenii incep sa numere zilele ramase pana la Craciun, fiindca nicio sarbatoare nu se compara cu Nasterea Domnului.

Inca din noiembrie, romanii isi pregatesc casele, orasele si mai ales sufletele pentru marea sarbatoare. E sarbatoarea in care oamenii daruiesc ceea ce au mai bun si mai frumos la propriu si la figurat.

Niciun roman nu sta nepasator de Craciun. El trebuie sa aiba obligatoriu: un brad de Craciun, casa frumos decorata, o coronita superba la usa si multe luminite colorate, bunatati pe masa si armonie si multa fericire in casa.

Pentru ca este sarbatoare, romanii au invatat sa fie protectori si cu mediul, de aceea aleg brazi artificiali de pe BraziCraciun.net.

De ce ar cumpara un brad care este aruncat dupa ce inveseleste pe toti ai casei, cand exista brazi care seamana ca doua picaturi de apa cu cei naturali, iar la sfarsitul perioadei pot fi stransi, ambalati cu grija si anul viitor stralucesc din nou in sufragerie? Primul criteriu al alegerii bradului ar trebui sa aiba in vedere crutarea copacilor vii din padurile romanesti care daruiesc atat de multe.

Apoi bradul se alege si in functie de criteriile estetice ale oamenilor, raportate cum este si firesc la buget. Brazii argintii innobileaza casele, mai ales ca multi dintre ei au crengi bogate, aspect nins si vin la pachet cu conurile maronii.

Criteriul ecologic si cel economic  trebuie sa primeze. Daca se pot cruta copacii din padure si se poate cumpara un brad care sa fie lasat mostenire urmasilor, atunci solutia aceasta este ideala.

Un alt aspect important in alegerea bradului il reprezinta spatiul alocat lui. Inaltimea si diametrul se aleg dupa locul disponibil din sufragerie si trebuie avute in vedere urmatoarele aspecte:

-bradul sa nu fie asezat langa mobila prevazuta cu vitrine sau cu oglinzi, pentru ca in cazul in care se urca pisica si il rastoarna, sa nu se produca pagube.

-sa fie usor de instalat (montat) si usor de demontat, cum sunt modelele aflate in stoc pe BraziCraciun.net .

-sa imite perfect brazii naturali, sa nu aduca in casa aceea nota de artificialitate. Din fericire, in prezent exista atat pomi din plastic care ii imita pe cei naturali, dar si flori din plastic, ghirlande de trandafiri pe care lumea simte nevoia sa ii miroase, atat de bine realizate sunt.

Brazii artificiali imita perfect acele naturale, dar acestea nu cad si nu inteapa, ci au un comportament mult mai prietenos.

-daca se poate, sa fie la reducere, pentru ca orice economie va fi binevenita in aceasta iarna.

Magazinul prezentat mai sus este o adevarata comoara pentru ca de aici pot fi cumparati brazii falnici care nu se vestejesc niciodata si cadourile pentru mari si mici care vor fi puse sub el.

Pentru copiii pot fi comandate: toboganul, calutul balansoar din plus, prevazut cu rotile din lemn, bucatarie + masina spalat vase – Carmen,31x35x59 cm, Coloma, baloane, animale gonflabile din cauciuc.

Pentru gospodine aparat de masaj pentru picioare cu husa detasabila din plus Roz care costa 96 de lei va reprezenta un dar de suflet. La fel de mult va fi pretuita salteaua pentru masaj corporal. Pentru barbati se pot comanda: setul de ingrijire personala, servieta de ustensile pentru gratar sau set decantor glob whisky si cuburi pentru racire.

Pana la Craciun mai sunt 2 luni, dar vizitele pe site-ul magazinului cu brazi artificiali este bine sa fie facute din acest moment pentru a se comanda cel mai frumos brad la pret redus.

Pe site-ul magazinului poate intra oricine detine un dispozitiv conectat la internet si care se afla in cautarea unui brad pe care sa-l impodobeasca ani si ani.