În perioada sărbătorilor de iarnă, compania de croaziere MS Diana invită pasionații de călătorii să redescopere magia Crăciunului și splendoarea Anului Nou printr-o serie de croaziere pe fluviul Dunărea. Cu un itinerar plin de tradiție, cultură și festivități, călătorii sunt așteptați să își creeze amintiri de neuitat.

Crăciunul pe Dunăre

Începând cu 22 decembrie, croazierele de Crăciun oferă oaspeților șansa de a explora cele mai încântătoare piețe de Crăciun din Europa Centrală. De la luminițele strălucitoare ale Budapestei la piețele pitorești din Bratislava și Viena, fiecare zi promite o nouă aventură. Ospitalitatea caldă la bordul MS Diana completează experiența, cu cine festive și programe artistice care îmbrățișează spiritul sezonului.

Revelionul pe Valuri

Pentru cei care doresc să întâmpine noul an într-un mod special, croazierele de Revelion sunt alegerea perfectă. Începând cu 29 decembrie, MS Diana va naviga de la Budapesta la Esztergom și Sturovo, oferind o combinație inegalabilă de peisaje de iarnă și divertisment. Culminând cu o grandioasă petrecere de Anul Nou în Budapesta, cu artificii și festivități, călătoria promite să fie un început de an memorabil.

Detalii și Rezervări

Fiecare croazieră vine cu promisiunea confortului și a serviciilor de top, incluzând pensiune completă, tururi ghidate și cazare la standarde înalte. Pentru a rezerva locul la una dintre aceste călătorii festiv-de-vis, călătorii sunt încurajați să viziteze croazieredunare.ro, unde pot găsi informații detaliate despre itinerarii, tarife și servicii oferite.

Nu ratați ocazia de a experimenta magia sărbătorilor într-un mod cu totul special. Pe Dunăre, fiecare zi este o sărbătoare, iar amintirile create aici vor rămâne cu dumneavoastră mult timp după ce ultimele ecouri ale colindelor se vor fi estompat.

https://croazieredunare.ro/croaziera-pe-dunare-de-revelion-24/

https://croazieredunare.ro/croaziera-pe-dunare-de-craciun-2023/