Compania DDD® este o societate specializată în servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare. Acestea sunt servicii esențiale pentru menținerea sănătății și siguranței în mediul în care trăim sau lucrăm.

Dezinfectarea este procesul de eliminare a microorganismelor dăunătoare, cum ar fi bacteriile, virușii și ciupercile, din mediul înconjurător.

Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea de soluții dezinfectante sau prin procese fizice precum căldura sau radiațiile ultraviolete. Compania DDD®  oferă servicii de dezinfectare profesionale pentru diverse medii, cum ar fi spitale, birouri, școli sau locuințe.

Dezinsecția implică eliminarea insectelor dăunătoare din mediul înconjurător. Acestea pot include gândaci, țânțari, furnici sau purici. Se folosesc metode moderne pentru a controla și elimina insectele, fără a afecta mediul sau sănătatea oamenilor.

Deratizarea se referă la eliminarea rozătoarelor, cum ar fi șobolanii din clădiri sau alte zone.

Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea de momeală și capcane, precum și prin metode de control al accesului rozătoarelor la zonele problematice. Compania DDD® oferă servicii de deratizare profesionale pentru a preveni daunele și riscurile asociate cu rozătoarele.

Compania DDD® oferă servicii de dezinfectare, dezinsecție și deratizare pentru o varietate de clienți, inclusiv spitale, birouri, școli, clădiri de locuit, blocuri și nu numai, ei au personal calificat si echipamente moderne care garantează eficacitatea serviciilor oferite. Echipa lor de specialiști în servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare este pregătită să lucreze în mod eficient pentru a asigura o ambient sănătos și sigur.

Vrei să te asiguri că mediul în care trăiești sau lucrezi este sănătos și sigur? Compania DDD® este aici pentru a te ajuta! Oferă servicii DDD pentru a elimina microorganismele dăunătoare, insectele și rozătoarele din spațiul tău. Folosesc echipamente moderne și soluții de calitate pentru a asigura un mediu curat și sigur pentru tine și cei dragi.

Compania DDD® este un lider pe piața serviciilor de deratizare la nivel național, oferind servicii profesionale și eficiente pentru eliminarea șobolanilor și a soarecilor din clădirile rezidențiale și comerciale.

Echipa lor de experți în deratizare folosește metode și tehnici moderne pentru a elimina șobolanii și soarecii din proprietatea dumneavoastră. Utilizează otrăvuri, capcane mecanice, bariere fizice, repelenți și alte metode pentru a controla și a elimina infestarea.

De asemenea, oferă servicii de prevenire a infestărilor pentru a ajuta la menținerea proprietății dumneavoastră curată și liberă de rozătoare.

Sunt dedicați să oferă servicii de înaltă calitate și răspunde rapid la cererile clienților lor. În plus, se asigură că toate metodele lor sunt sigure și respectă toate regulile și regulamentele în vigoare.

Contactează-i acum pentru a programa o întâlnire sau pentru a obține mai multe informații despre serviciile oferite!

Dispecerat comenzi: 021/9662 sau 0763.662.662

Sediul central: 021.345.06.88 și 021.345.08.22

București Ilfov: 0786.727.027

Zona de Vest (Timișoara, Cluj Napoca și Târgu Jiu) – 0766.472.274

Zona de Est (Constanța și Panciu) – 0784.399.333

E-mail: office@companiaddd.ro