Nunta este un eveniment unic din viața mirilor, a părinților și a nașilor, e momentul cu care se începe viaţa în doi, se materializează iubirea şi se trece la o nouă etapă.

Găsirea fotografului de nuntă perfect pentru ziua ta specială nu este ușoară, dar te vom ajuta cu câteva sfaturi care să te ajute să găsești persoană potrivită pentru evenimentul unic din viață ta.

Dacă îți dorești ca nunta ta să fie imortalizată în cele mai speciale și unice cadre, trebuie să alegi fotograful potrivit. Începeți-vă căutarea citind recenzii, întrebând prietenii, mergeți la târguri de nunți și discutați direct cu fotograful.

Odată ce ați găsit echipa potrivită pentru marele eveniment, trebuie să pregățiți planul pentru ziua cea mare:  programul de nuntă, tradițiile, restaurantul, ședința. Fotograful trebuie să cunoască programul pentru a va oferi cele mai bune servicii și a surprinde momentele speciale din timpul nunții.

Indiferent de alegerea voastră, țineți cont că indiferent de cât investeșți în ziua nunții, cu trecerea anilor, va crește și importanța fotografiilor.

Oricât de bun este un fotograf, el sau ea nu poate fi în toate locurile în același timp; și astfel, pentru a compensa, este recomandat să ai mai mulți fotografi de nuntă, fiecare cu un accent diferit. De exemplu, fotograful principal se concentrează strict pe mire și mire. Al doilea fotograf de nuntă s-ar concentra pe fotografiile din partea familiei, a oaspeților, imagini creative, supravegheând constant și imortalizând momente speciale de pe ringul de dans.

Nunțile se mișcă rapid, la fel ca și apusurile de soare. Ori de câte ori există un moment, faptul că mai mulți fotografi lucrează împreună pentru a captura imagini cu diferite stiluri de iluminare sau unghiuri diferite, pot dubla sau chiar tripla numărul de imagini grozave pe care le primiți din acele momente.

Lasă amintirile tale pe mâna unor profesionișți. Nunta este un eveniment unic și atât de special.

Când fotografiezii oamenii color, le suprinzi hainele. Când îi fotografiezi în alb-negru, le suprinzi sufletele.

Dacă îți doreșți o echipa dedicată, atentă la detalii, creativă și multă experiență în spate, recomandarea noastră sunt ATK Events. Echipa  este formată din profesioniști atestați, cu o experiență vastă în domeniul fotografiei și videografiei. Dețin experiența necesară pentru a realiza filmări de cea mai bună calitate, dar și echipamentul necesar pentru a-ti oferi cele mai ridicate standarde atunci când vine vorba despre pozele și filmarea nunții tale și nu numai.

Dacă vreți să vă convingeți  fotografiile stau mărturie. Vezi aici http://www.atk-events.ro/ .

În momentul în care apelezi la serviciile oferite de ATK Evnets ai garanția profesionalismului, experienței în tot ceea ce înseamnă o nuntă de vis, dar ai și garanția pasiunii pe care fotografii și videografii o pun de fiecare dată la fiecare cuplu.

 De cele mai multe ori fotografiile îşi aleg fotograful. Fotograful trebuie doar să le vadă.