Se apropie weekendul și nu ai idee unde te poți distra împreună cu gașca ta de prieteni? Cu toate că, în București ai la dispoziție o mulțime de activități și localuri din care poți alege, îți dorești să faci ceva diferit? Vrei să-ți impresionezi prietenii și să-i inviți într-un local special, cum ar fi un restaurant cu muzică live? Este o alegere excelentă, deoarece vă veți putea distra, dansa și asculta muzică live interpretată de artiști renumiți. Pe lângă un concert fenomenal, veți putea să savurați și preparatele delicioase oferite de restaurantele de top din București.

În continuarea articolului, vei afla care sunt top 4 restaurante cu muzică live în București!

Noi am descoperit care sunt top 4 restaurante cu muzică live în București și ne dorim să ți le prezentăm și ție pentru a petrece momente de neuitat alături de prietenii tăi:

  • Berăria H reprezintă o opțiune excelentă atunci când vrei să asculți muzică live de calitate și să savurezi preparate delicioase!

Muzică live de calitate interpretată de artiști consacrați, naționali și internaționali, mâncare delicioasă, diverse tipuri de băuturi și un spațiu generos perfect pentru dans și distracție? Da, la Berăria H le vei putea găsi pe toate! Orașul cu Chef de Viață, așa cum mai este cunoscut acest local, te va surprinde plăcut de fiecare dată cu show-urile spectaculoase care sunt pregătite special pentru tine și gașca ta de prieteni. Invită-ți prietenii în oraș și alege restaurantul Berăria H care va fi pe gustul tuturor! Descoperă mai multe detalii despre următoarele evenimente inedite și meniul cu preparate savuroase de la BerariaH.ro!

  • Dacă vrei să asculți muzică live de bună calitate, poți opta pentru Club Fabrica!

Un alt restaurant de top care îți oferă și muzică live este Club Fabrica. Este un local ideal pentru persoanele tinere care vor să meargă la concerte de bună calitate. În plus, preparatele culinare pregătite la acest restaurant sunt foarte gustoase. 

  • Dacă îți dorești să experimentezi diverse petreceri tematice, Hanu’ Berarilor va fi pe gustul tău!

La restaurantul care se află în București, Hanu’ Berarilor, vei găsi multă muzică bună cu diverse stiluri muzicale. În plus, petrecerile tematice pe care le vei descoperi aici, vor garanta distracția. Bucură-te de serile de neuitat împreună cu prietenii tăi și alege să-i inviți la un concert cu muzică bună!

  • Dacă îți dorești să beneficiezi de o atmosferă specială și diferită, restaurantul cu muzică live, 14th lane, va fi o alegere excelentă!

Îți dorești să petreci o seară mai liniștită în compania prietenilor tăi? Localul 14th lane este alegerea potrivită în acest caz. Ambientul relaxant din timpul serii, muzica live de calitate și preparatele gustoase, vă vor transforma întâlnirea într-o amintire plăcută de care vă veți aminti de fiecare dată cu mare drag.

În concluzie, acestea au fost top 4 restaurante cu muzică live în București pe care noi le-am pregătit special pentru tine. Tu unde alegi să te distrezi împreună cu prietenii tăi în acest weekend?

Sursă foto: Magneto.ro