trenduri tort 2018 observatorculinar.ro

Sunt atât de speciale și diferite, nu veți mai dori niciodată să vă întoarceți din nou la un tort clasic. Fructe proaspete, prăjituri, bețe, macaroane, bomboane și chiar flori pentru a realiza un tort personalizat și special .

Un desert elegant, surprinzător de ușor de făcut și ieftin.Potrivit pentru petreceri, zile de naștere, babyshower și nunți.

sursa : Pinterest

Care este cea mai bună umplutură de tort pe care o puteți folosi în această rețetă trendy de tort?

Orice umplutură cu cremă stabilizată va funcționa.Puteți folosi  frișcă, stabilizată cu mascarpone și indulcită cu zahăr. Cum faci friscă stabilizată?Unele rețete necesită adăugarea unui gel transparent pentru a stabiliza frișcă, adesea folosirea gelatinei .

Aceste torturi vor arăta superb chiar dacă le decorați doar cu fructe de pădure (fructe proaspete).

De asemenea, puteți adăuga sprinkle, macaroane franceze (cumpărate de casă sau magazin cumpărate), cookie-uri de meringue, căpsuni acoperite cu ciocolată, bomboane și flori.

Dacă găsiti flori comestibile-folosiți-le cu sigurantă.

Ce formă? Orice număr (mare pentru o ocazie specială sau o zi de naștere), o lucrare de scrisoare sau formă. Totul depinde de tăietorii de cookie-uri și de printurile pe care le aveți.  

Puteți face și forme geometrice! De aici încolo, totul depinde de imaginația fiecăruia pentru a decora.     

Aveți mai jos galeria noastră de imagini cu recomandări.

INGREDIENTE:

1 cană făină de tort

¾ ceașca de făină universală

1 cană de zahăr granulat

1 ½ lingurită de praf de copt

½ linguriță de sare

½ ceașca unt nesărat tăiat în cuburi de 1 inch, temperatură camerei

2 ouă mari, la temperatură camerei

½ ceașcă de lapte integral, la temperatura camerei

½ lingurită pastă de vanilie

¼ lingurită extract de migdală

Cremă :

250 g branză cremă, temperatura camerei

2 cești cremă foarte rece

¾ ceașca de zahăr pudră   

Preincălziti cuptorul .În vasul unui mixer electric, combinați ingredientele uscate și amestecați la viteză mică pană când se amestecă bine.

Creșteți viteză la medie-joasă și adăugati cuburile de unt, unul câte unul amestecând fiecare pentru câteva secunde înainte de a adăuga următoarea. Se amestecă pană când nu există bucăti mari.

Adăugati ouă, unul  câte unul și amestecați bine între fiecare adăugare. Într-un castron mic, amestecați impreună extractul de lapte, vanilie și migdale. Creșteți viteză mixerului la mediu și adăugati ingredientele umede în 3 părti, amestecând pană când incorporați și răzuindu-vă bolurile după fiecare adăugare. NU depăsiti altfel, veți sfârși cu prăjituri dense.

Impărtiti aluatul în tigăi pregătite, umpleți-le pe fiecare. Coaceți prăjiturile pană când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 17-20 de minute. Indepărtati prăjiturile din cuptor și lăsati-le să se răcească în tigaie timp de cel puțin 15 minute. Treceți pe un suport de răcire și lăsati-l să se răcească complet.

Folosind un nivel de tort de sarmă, tăiati fiecare tort de număr în două jumătăti egale.

Pentru cremă 

Pre-răciti castronul mixerului de stând și amestecați în congelator timp de 10 minute. Puneți brânză cu smantană pană când este netedă. Adăugati cremă rece, zahăr pudră și extract de vanilie în vasul răcit. Se amestecă la viteză medie-mare pană se formează vârfuri rigide.

Asamblare

Decorează tortul cu topping-urile dorite. Recomandăm  meringu, macaroane, flori proaspete și fructe proaspete.   

Nu uitați să salvați o cantitate egală de decor

articol scris de Pradatu Gabriela Andreea 

 

Va place reteta noastra?

Aşteptam comentariile pe pagina de Facebook.