Vrei ca weekend-ul acesta să fie unul de poveste, petrecut alături de cei mai apropiați prieteni într-un spațiu retras și confortabil, cum ar fi la unul dintre voi acasă? Nu ați planificat nimic concret încă, dar măcar ai reușit să-i strângi pe toți, în sfârșit, după atâta vreme și ești extrem de entuziasmat, dorind să povestiți ce ați mai făcut fiecare? Ei bine, ai nimerit la fix, în cazul acesta! Articolul de față ți-a pregătit trei sugestii de activități pe care le puteți face cu ușurință și care vă vor ajuta să petreceți timp de calitate împreună! Urmărește-l până la capăt pentru a afla mai multe detalii utile!

Iată cum să te distrezi în weekend, acasă, cu prietenii cei mai buni

1.     Maraton de film

Prima idee de activitate pe care o poți face cu tovarășii weekendul acesta este să organizați o seară de filme, în care să vedeți peliculele favorite împreună. De asemenea, puteți lua și multe snack-uri, pentru a putea urmări cum se cuvine filmele. Dacă nu sunteți hotărâți în privința alegerii acestora, puteți trage la sorți, scriind pe bilețele și extrăgând fiecare, la întâmplare, câte o variantă. Transformați livingul într-un cinema, organizând spațiul cât mai confortabil, creând o atmosferă cozy.

2.     Jucați-vă multe jocuri

În continuare, puteți să organizați o seară de board games în care să alegeți jocurile preferate și să vă distrați în voie, organizând concursuri și punând premii la bătaie, pentru a trezi spiritul câștigător în fiecare dintre voi și motivația necesară. Puteți juca individual sau pe echipe, jocuri de societate, cu ghicitori, cărți sau orice credeți că vă ține implicați și în priză, gata să obțineți premiul cel mare. De asemenea, puteți oferi mai multe premii, pentru locul 1, 2 și 3, iar în felul acesta nu se va supăra nimeni pentru înfrângere.

3.     Seară de grătar

Nu în ultimul rând, puteți organiza o seară de grătar la cel care are curtea cea mai spațioasă, prielnică pentru o astfel de activitate. Cumpărați cele necesare, cum ar fi carnea pentru grătar, alimentele pentru un aperitiv, snack-uri, desert și, bineînțeles, o sticlă de băutură fină, pentru a putea savura și un cocktail în prealabil. Ca să fie pe placul tuturor, puteți apela la o sticlă de coniac, iar dacă vrei ceva cu adevărat special, vezi aici colecția de cognac de pe site-ul celor de la Bauturialcoolice.ro și, fără doar și poate, veți putea găsi ceva care să satisfacă toate gusturile!

În concluzie, dacă vrei să ai parte de un weekend pe cinste alături de amicii tăi, ia în calcul variantele de mai sus și nu vei regreta nicio secundă, indiferent de ce ai alege! E important ca, din când în când, să te poți aduna cu cei mai buni prieteni și să petreceți timp de calitate împreună, povestind ce ați mai făcut și depănând amintiri. Așadar, faceți ca întâlnirea să merite și toți să se simtă bine!

Sursă foto: Unsplash.com