Încă din copilărie, poveștile pe care le citim sau care ne sunt citite de părinți seara sunt cu diferite subiecte și personaje, însă majoritatea, daca nu cumva putem spune că toate, sunt cu final fericit, în care prințul o salvează pe prințesă sau în care războiul este câștigat de personajul cel bun. După ce cartea se închide și personajele își termina scopul, începe viață reală, cea în care trebuie să luptăm pentru visele noastre, în care daca mușcăm un măr nu picăm într-un somn profund în care doar un prinț o poate trezi printr-un sărut și nici rochia de la bal nu se transformă într-o caleașcă la miezul nopții. Lupta pe care o dăm zilnic cu noi că să ne îndeplinim visele și să ne trăim viață așa cum dorim, ne vă însoți până la ultima suflare, până când corpul sau sufletul decid că este mai bine să părăsim acest pământ, pentru că noi să avem în final pace și liniște.

Deși fiecare dintre noi își dorește să aibe în viață doar evenimente fericite, precum căsătoria, sau nașterea unui copil, din nefericire se întâmplă în viața fiecăruia și câteva evenimente mai puțin plăcute, care din păcate îi răpesc pe cei dragi nouă de lângă noi. Când astfel de întâmplări se petrec, cel mai ușor pentru noi este ca să apelăm la o companie care oferă servicii funerare complete, care să ne ușureze munca și mai ales să ne elibereze mintea de multitudinea de lucruri pe care trebuie să le facem și să putem să concentram pe familie și prieteni și mai ales pe evenimentele plăcute pe care le-am petrecut împreună cu persoana iubita, care din păcate vă rămâne doar în mintea și sufletul nostru, nu și în viață noastră fizic.

Cum viața reală nu se poate compara cu poveștile din cărți, sunt și tot timpul vor fi momente și mai puțin plăcute în viață noastră. Un alt aspect, este faptul că nu putem prevedea astfel de momente și nu știm niciodată când vor apărea. Da, daca avem o vârstă înaintată și suferim și de anumite boli specifice vârstei, vom ști cu siguranță finalul, însă ceea ce vă fi o enigma, este momentul în care acea persoana își vă da ultima suflare. Când acest moment se vă întâmplă, nu putem decât să ne întristam și să încercam să îi ajutam pe cei ramași cum putem, fie el un sprijin moral, sau financiar. Iar cum în religia ortodoxa, dar și în cea catolică, omul după ce moare este înmormântat, apelând la o firmă specializata de servicii funerare, reduce cu mult din stresul suferit de membrii familiei, cât și de prieteni.

Atunci când ne gândim la persoana care tocmai a trecut în neființă, ar trebui să ne gândim la momentele fericite petrecute cu ea, la ce a reușit să realizeze și împlinirile pe care le-a avut, nu doar să ne concentram pe lucrurile pe care putea să le facă daca rămânea în viață, sau la momentele pe care le vă pierde pentru că nu mai este printre noi.