Mihai Căldăraru, omul mic cu suflet mare

Mihai Căldăraru este un tânăr bucure care și-a învins destinul, fiindcă viața nu a fost deloc blândă cu el.  Mai mult de jumătate din viață și-a petrecut-o în orfelinate, fiind abandonat de părinți imediat după naștere.

Chinurile prin care a trecut la orfelinat, bătăile și abuzurile sexuale i-au deteriorat starea de sănătate, dar aceste încercări l-au ambiționat pe Mihai Căldăraru să-și îndeplinească dorința arzătoare de a ajuta și de a aduce bucurie copiilor care au trecut prin aceleași suferințe, asemenea lui. Mihai Căldăraru a luptat zi de zi pentru a depăși toate provocările și pentru a mearge mai departe.

Mihai Căldăraru a urmat cursurile unei Școli de Arte și Meserii, apoi Școala Populară de Artă și un curs de inspector de resurse umane. Părăsind, în cele din urmă, orfelinatul a putut înțelege drama copiilor instituționalizați, așa că și-a dedicat timpul, energia și toate resursele interioare pentru ajutorarea acestora. Prima slujbă a fost aceea de ajutor într-un restaurant, la spălat de vase.

”Mihai Căldăraru este un om mic, dar cu un suflet mare”, spun cei care îl cunosc.

Toți cei care doresc să sprijine această inițiativă pot suna la numărul de telefon 0739.377.777