În anul 2023, cu binecuvântarea lui Dumnezeu, Parohia Progresul III a primit o nouă misiune și un nou preot paroh, tânărul și dedicatul Părinte Lucian Ionuț. Parohia, situată în Str. Postalionului 103-105, între Luica și Grand Arena, a fost încredințată acestui tânăr slujitor al Domnului, iar acesta a preluat cu responsabilitate și devotament această însărcinare.

Cu toate acestea, Biserica Sfântul Voievod Constantin Brâncoveanu se află într-o fază crucială a dezvoltării sale. Deși Părintele Lucian Ionuț a început să săvârșească slujbele în această locație sfântă, construcția ei este încă departe de a fi finalizată. În plus față de lăcașul de închinare, proiectul mai include și un cămin pentru bătrâni, unde cei în vârstă vor găsi alinare și îngrijire, precum și o mică livadă.

Cu toții suntem martorii faptului că finalizarea construcției unei biserici reprezintă o sarcină financiară dificilă, care necesită eforturi considerabile. Din acest motiv, vă adresăm un apel sincer pentru ajutor financiar. Avem nevoie de contribuțiile dumneavoastră pentru a transforma această biserică într-un loc de închinare cu adevărat funcțional.

Ne rugăm să vă mobilizați alături de noi, fie prin donații, fie prin rugăciuni, pentru ca aceast sfânt lăcaș Domnului să poată fi finalizat. Cu credința noastră și cu ajutorul vostru, suntem convinși că vom reuși.

Donațiile dumneavoastră sunt de neprețuit și vor merge direct către finalizarea acestei biserici. Vă invităm să faceți donații în contul Parohiei Progresul III Sfântul Voievod Constantin Brâncoveanu la Banca Comercială Română (BCR), folosind următoarele detalii bancare:

BCR – PAROHIA PROG III SF. VOIEVOD C-TIN BRANCOVEANU

RO69 RNCB 0083 1635 1051 0001

Cod SWIFT: RNCBROBU

Telefon Părinte Paroh Neagu Lucian Ionuț: +40 766 846 179

Vă încurajăm să vă alăturați acestui proiect cu inimă deschisă, să aduceți contribuția voastră și să ne sprijiniți în finalizarea acestei biserici, care va deveni un loc de închinare și rugăciune pentru credincioșii noștri. Cu credință în Dumnezeu și prin solidaritate, vom transforma acest vis în realitate. Doamne ajută!