Imbunatateste-ti afacerea cu un sistem de supraveghere video. Cinci beneficii pe care le va aduce instalarea unui sistem de supraveghere afacerii tale.

Imbunatateste-ti afacerea cu un sistem de supraveghere video. Cinci beneficii pe care le va aduce instalarea unui sistem de supraveghere afacerii tale.           

Fie ca vorbim de afaceri mici, medii sau de mare anvergura, siguranta si o buna cunoastere a tot ce se intampla reprezinta chestiuni importante ce trebuie luate serios in calcul. In zilele noastre, mai toate afacerile beneficiaza de supvraghere video, de la restaurante, fast food-uri, magazine de haine pana la firme mari si corporatii. Un simplu sistem de alarma e de multe ori prea putin pentru protectia si pentru o buna functionare a unei afaceri. Instalarea unui sistem de supvraghere video reprezinta cea mai avantajoasa solutie in acest caz si de aceea e o practica nelipsita din mai toate inteprinderile.

Desigur, sisteme de supraveghere video aduc cu sine si controverse. Se stipuleaza deseori ca supravegherea intensiva genereaza un mediu de lucru stresant, angajatii simtindu-se deseori incomfortabil, agitati si indispusi. Incalcarea intimitatii e iarasi un subiect de controversa, de aceea s-au adaoptat si legi privind aceasta chestiune. Spre exemplu se interzice amplasarea camerelor in spatii private precum bai si vestiare. Cu toate acestea, instalarea unui sistem de supraveghere reprezinta o solutie sigura si eficienta ce va aduce cu sine o serie de avantaje demne de luat in considerare. Pentru o buna instalare a sistemelor de supraveghere video e necesara o expertiza in prealabil dupa care se va alege solutia cea mai potrivita pentru tipul de afacere pe care il detineti.

Indiferent de dimensiunea afacerii dumneavoastra, aceasta va avea de castigat din urma instalarii unui sistem de supravegherea si iata care sunt motivele:

1.Previne si reduce furturile si totodata ofera dovezi si probe in cazul unei infractiuni sau greseli comise.

Prezenta unui sistem de supraveghere video va descuraja infractorii si va ajuta la identificarea oricarui faptas in cazul in care o infractiune s-a petrecut. Stim cu totii cat de frecvent au loc actele de vandalism si furturile iar supravegherea video va ajuta la preventia si combaterea acestora. Totodata pot aparea incidente in interiorul firmei precum pagube cauzate de angajati iar ce dovada poate fi mai buna decat cea observata de camerele de luat vederi. Eventualele dispute cu clientii pot fi si ele estompate de dovezile inregistrate pe camere. E important sa va bucurati de transparenta si securitate iar sistemele de supravghere video se vor dovedi unele de folos in acest sens, de aceea acestea nu trebuie sa lipseasca din dotarea firmei dumneavoastra.

2.Va creste productivitatea si va facilita comunicarea intre departamente.

Posibilitatea monitorizarii spatiului de lucru inseamna un mai bun control si bineinteles un mai bun randament al angajatiilor. Angajatii isi vor da interesul si vor incerca sa lucreze la potential maxim stiind ca sunt supravegheati. E bine totusi sa se pastreze o atmosfera relaxata, supravegherea video e importanta atat in analiza modului si mediuli de lucru cat si in administrarea acestora.

3.Va oferi clientilor un mediu sigur si placut.

Fiind constienti de faptul ca spatiul este supravegheat, clientii se vor simti in siguranta si le va creste nivelul de incredere. Pe langa acest aspect puteti monitoriza si analiza comportamentul clientiilor iar astfel veti putea sa va imbuntatatiti serviciile. Dotarea spatiului comercial cu un sistem de supraveghere va inspira intotdeauna incredere si va da afacerii dumneavoastra un plus de legitimitate. Plasarea produselor, promotiilor si reclamelor e deasemenea foarte importanta iar observand mediul si modul in care clientii reactioneaza veti putea sa le oferiti acestora o experienta cat mai placuta.

4.Veti putea rezolva eventuale dispute si neintelegeri.

Accidentele la locul de munca pot genera procese complicate care se pot lasa cu despagubiri semnificative. In eventualitatea unui eveniment nefericit veti avea dovezi clare care vor punea deoparte orice dubiu. In cazul unui eveniment neasteptat veti fi mereu pregatit si veti putea analiza si remedia eventualele nereguli care au dus la acesta. E solutie practica care va facilita o abordare transparenta a oricarui fel de situatie.

 5.Economisti bani excluzand nevoia de mai mult personal.

Instaland un sistem de supraveghere video veti putea monitoriza usor intreg spatiul, reducand astfel personalul responsabil cu securitatea care duce la economii. Cu atat mai mult daca vorbim de un spatiu de dimensiuni mari, acesta va fi greu de gestionat in lipsa unui sistem de supraveghere, necesitand un numar foarte mare de angajati responsabili cu securitatea. Instalarea unui astfel de sistem va reduce personalul implicat si va eficientiza gestionarea masurilor de securitate necesare.

Implementarea unui sistem de supraveghere video e asadar o solutie simpla si eficienta ce garanteaza siguranta atat a afacerii dumneavoastra cat si a clientiilor. E o practica aproape nelipsita in randul afacerilor de orice fel si anvergura iar pentru o buna implementare a unui sistem de supraveghere video, se recomanda desigur consultarea unei companii ce ofera acest tip de servicii. Dupa efectuarea unei expertize de specialitate veti fi indrumat inspre a alege sistemul de supraveghere potrivit pentru spatiul de care dispuneti.