Depinde, de asemenea, dacă sunt necesare distanțe de trecere mari sau mici.

Există cazuri în care distanțele mari sau necesitatea unei suprafețe mai etanșe nu permit utilizarea gratarelor de tip MEISER. În acest scop, Grupul MEISER a dezvoltat profilele metalice. Alternativ, în anumite aplicații, este necesar să se asigure o suprafață antiderapantă pentru a obține cea mai mare siguranță și stabilitate.

Gamă largă de aplicații

Diferitele modele de suprafațe ale profilelor metalice permit utilizarea lor într-o gamă largă de aplicații. Posibilitatea de a lucra cu elemente de 6.000 mm facilitează o instalare ușoară și rapidă. Oferim o opțiune de prindere adecvată pentru fiecare tip, care, de asemenea, accelerează fluxul de lucru.

Suprafețe interioare și speciale

Pentru aplicațiile de interior, este posibil să se utilizeze finisajul ancorat de tip sendzimir. Un domeniu special este reprezentat de grilajul de tablă ignifugat, a cărui calitate este certificată de MFPA (Institutul de cercetare a materialelor pentru industrie) din Germania. Acest profil metalic este o soluție tehnică pentru sectorul energetic, pentru acoperirea vaselor de protecție împotriva avariilor din stațiile de transformare.

Pentru cei care se gândesc la un proiect mai mare, sediul din România al Grupului MEISER va pune la dispoziție expertiza!

Atunci când realizam proiecte la scară largă, ne ocupăm din timp de aspectele legate de construcții și siguranță, de cerințele utilizatorilor, de experiența funcțională și spațială, de transparență și de fluxul de trafic, precum și de conceptele estetice. Luăm în considerare toate datele colectate pentru a crea soluția pe care o așteaptă clienții noștri. Datorită profilelor metalice MEISER, puteți obține un grad ridicat de stabilitate și rezistență la alunecare chiar și în medii uleioase și unsuroase.

Mai mult! Produsele noastre se caracterizează, de asemenea, printr-o rezistență excelentă la alunecare și drenaj al apei.

Estetica este, de asemenea, importantă atunci când alegeți o soluție. Clienții pot alege un profil metalic cu găuri de dimensiuni mai mari pentru a crea un model frumos din punct de vedere vizual. Aceasta este soluția noastră pentru zonele arhitecturale, protecția solară și sistemele de rafturi.

Oferim o nouă perspectivă pentru proiectele dumneavoastră!