Covoarele luminează o cameră și oferă căldură și confort celor care aleg să le folosească. Covoarele vin în diferite forme, texturi, modele, dimensiuni și culori și pot fi după dimensiuni standard sau făcute la comandă pentru a îndeplini specificațiile clientului. Covoarele sunt multitasking, de la oferirea camerei tale un aspect elegant la transformarea fără efort a încăperii. Pentru a afla mai multe detalii despre acest produs atât de necesar locuințelor nostre, am stat de vorbă cu reprezentanții Startdecor, cel mai mare magazin de covoare din România.

De ce sunt la mare căutare covoarele?

Un covor nu se cumpără, se „adoptă”. Ai știut acest lucru? Un covor înseamnă o întâlnire, ni-l imaginăm, îl vedem, îl atingem, îl adoptăm. Ne încălzește încăperile din casă, face un dormitor sau un living mai primitor, colorează intrarea în casă și înveselește o terasă. Mic, mare, chic, pufos, rotund, sobru, colorat, gros sau mătăsos, ia-ți și tu un covor.

Covorul nu are cum să lipsească dintr-o locuință

Covorul este esențial pentru decorarea unei locuințe. Ai o mulțime de modele de covoare ieftine sau mai scumpe din care poți alege, în culori și dimensiuni diferite. În alegerea covorului vei ține cont, bineînțeles, de gusturile și preferințele tale, dar și de încăperea în care vrei să îl așezi.

Covorul, un obiect practic și în tendințe

Covorul este un obiect practic pentru orice încăpere a casei. Atunci când ești interesat de covoare Galați trebuie să știi că un covor poate decora orice cameră a casei. Nu sunt doar frumoase, ci creează în egală măsură o atmosferă călduroasă și primitoare în încăperea în care sunt așezate. Un covor ne permite să ne încălzim picioarele în momentul în care ne dăm jos din pat. Drept urmare, un produs precum covoare pufoase nu este doar în tendințe, ci și practic. Ce spui de un covor așezat în fața șemineului pentru a conferi o atmosferă călduroasă acestei încăperi? 

Tendințe pentru întreaga locuință

Bineînțeles, există mai multe tipuri și modele de covoare, clasice sau în tendințe. Dacă ești în căutare de covoare online, vei vedea că în magazinul Startdecor există atât covoare clasice, cât și covoare moderne produse din material natural si anume covoare lână sau material sintetic. Poți așeza un covor în fața unei canapele sau sub măsuța de cafea. Indiferent de locul în care alegi să îl pui, va ilumina cu siguranță interiorul.

Materiale și întreținerea covoarelor

La fel ca și alte produse, covoarele se disting la preț prin materialele din care sunt concepute. Covoarele de lână sunt considerate a fi cele mai de calitate covoare de pe piață.

Pentru ca spațiul să fie frumos și armonios, culorile covorului trebuie să se asorteze cu nuanța pereților, cu pardoseala, mobilierul și textilele decorative existente în încăpere. Dacă interiorul este decorat într-un stil minimalist atunci poți alege un covor colorat care te va ajuta să scoți spațiul în evidență.

Covoarele în nuanțe mai deschise conferă lumină unei încăperi și o fac să pară mai spațioasă. Covoarele în nuanțe mai închise au menirea de a crea o atmosferă confortabilă și elegantă deopotrivă. Din moment ce acorzi atenției armoniei dintre culori poți așeza mai multe covoare în aceeași încăpere.

Startdecor este prezent în piata de covoare online din România incă din anul 2016, iar începând cu anul 2020, comercializează cu succes produsele sale și în Ungaria prin magazinul online Startdecor.hu.

În portofoliul Startdecor există peste 1200 de modele covoare din lână sau material sintetic.