Un detaliu de mare impact in tinutele masculine, cravata este accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din garderoba barbatilor. De altfel, aceasta constituie un accesoriu esential al vestimenatiei acestora, fiind cea care contureaza cu succes masculinitatea lor, dar si eleganta, bunul gust. Orice gentleman cunoaste aceste aspecte, motiv pentru care doreste ca alegerea ei sa fie facuta responsabil, tinand cont de reguli vestimentare consacrate.

Un outfit in concordanta cu personalitatea, dar si stilul purtatorului nu este usor de conturat. De multe ori exista o varietate coplesitoare de modele, insa prea putine intrunesc caracteristicile pe care fiecare le urmareste. Bineinteles, nu este general valabil. In cadrul unor e-shop-uri de profil precum Pami.ro, lucrurile stau cu totul altfel.

Cand interesul este de a achizitiona o cravata care sa se plieze pe cerinte dintre cele mai stricte, la preturi prietenoase, acesta este magazinul online unde va fi atins. Conteaza, bineinteles, foarte mult ca aceasta sa se asorteze la restul tinutei adoptate si nu doar sa se plieze pe gustul purtatorului.

Armonia in tinute este deplina cu cravata potrivita

Deja mai mult decat un accesoriu formal, cravata – asa cum se regaseste in magazinul online Pami, este detaliul de care orice tinuta eleganta are nevoie, cel care este plin de poezie, de sublim. In  cadrul e-shop-ului mentionat, oricine va gasi un model care sa se potriveasca tinutelor sale, clasic sau care se evidentiaza prin detalii de culoare deosebite. E momentul sa va completati tinutele cu ajutorul unei cravate pline de stil, de personalitate, iar aceasta se regaseste la Pami.

Orice purtator de cravata este constient de puterea acestui accesoriu. Este foarte important ca aceasta sa fie accesorizata cu camasa si batista – pentru a obtine echilibrul perfect. Nu orice cravata barbati deci se va potrivi la orice costum.

Daca optati pentru o cravata cu imprimeu – dungi, buline, paisley – neaparat asortati-o unei camasi simple.

Pe de alta parte, daca preferati un joc discret de culori, alegeti o nuanta a batistei diferita de cea a cravatei, respectiv o cravata intr-o nuanta diferita de cea a camasii.

In cazul in care preferintele dumneavoastra se indreapta catre camasile, respectiv cravatele simple, puteti aduce o completare de impact printr-o batista cu imprimeu.

Conteaza si materialul din care cravata este confectionata. Aceasta va avea un impact notabil asupra imaginii de ansamblu a purtatorului. Calitatea unei cravate de altfel este redata nu doar de tipul fibrelor folosite, ci si de croi. Recomandarea Pami este sa optati pentru acele cravate din materiale usoare, lejera, pentru tinutele foarte elegante. Daca sunteti adept al tinutelor business casual sau smart casual, ideale sunt cele realizate dinmateriale de topul bumbacului sau chiar cele crosetate.

Cert este un lucru si anume ca aceasta este un accesoriu care are puterea sa va scoata din anonimat. Daca este intr-un mod pozitiv sau negativ asta depinde de capacitatea fiecaruia de a face o alegere potrivita. Cand intentia este de a bifa achizitia unor cravate aliniate trendurilor actuale, Pami.ro este locul in care orice barbat va gasi exact ceea ce cauta.